Plněná cuketa
Plněná cuketa II
Cuketa plněná mletým masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
dakujem,vyborne rady.vsetky som vyskusal,skvele.
Skvělý jídlo to dělám často a na to rozpustím sýr.
Do masa přidávám ještě na másle podušené žampiony a nakonec před dopečením posypu strouhaným sýrem.Chuť se ještě zvýrazní.
Výborné, dělám každé léto. Cuketu rozkrojím v půlce a plním obě dvě. Mě pak nejvíce chutná ta cuketa se sosem, ani maso nemusím :-)
Ja pridávam do mäsa aj trocha ryže, ako keď plním kapustu alebo papriky.
Krůtí stehna se zeleninou
Kynuté těsto - základní recept
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Chleba s křupavou kůrkou
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Dip z tvarohu a máty
Řízky v klobásovém zelí
Květákové řízky
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot