Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|17. 7. 2007 12:55
Já nechám osolená kolečka cukety vypotit, pak vodu vymačkám a kolečka obaluju v polohrubé mouce, do které vmíchám směs koření (např. provensálské), smažím na olivovém oleji, solím mírně až hotové a chutná to jako příloha k masu nebo s ciabattou a dobrým sýrem k červenému vínu.
Di
|17. 7. 2007 07:15
Lepší je nenechat cuketu přerůst nebo kupovat menší plody, které se neloupou a nedlabou, pouze nakrájejí na kolečka. Osmaží se zprudka (já bych dala přednost olivovému oleji) do hněda. Osolit a opepřit lze předem i potom. Samotné jsou skvělé, doplněné jogurtem s česnekem ještě lepší.