• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Čtverečky "Cappuccino"
Napište svůj komentář k receptu

Čtverečky "Cappuccino"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čtverečky "Cappuccino"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hladká mouka
    • 120
      g cukr mletý
    • 200
      g máslo
    • 100
      g čokoláda
    • 1
      ks vejce
    • 2
      balíček capuccino klasik nebo čokoládové , popřípadě lze nahrradit Nescafem

Postup přípravy receptu

1
Na vále smícháme všechny přísady a přidáme v trošce horké vody rozpuštěné kapučíno. Zpracované těsto je hladké a nelepí se, ale doporučuji vyvalovat přes mikrotenové sáčky, aby se nemusela přidávat další mouka. Vyválíme asi na 3 mm a vykrajujeme čtverečky nebo jiné tvary. Po upečení slepujeme máslovým krémem ochuceným opět rozpuštěným kapučínem. Povrch potřeme čokoládovou nebo kávovou polevou. Cukroví necháme minimálně 3 dny "dojít".
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtový cappuccino dort

Jogurtový cappuccino dort

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Cappuccino poháry

Cappuccino poháry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 25. 11. 2015 09:48

    Dobrý den, mám dotaz ohledně máslového krému....vydrží pak cukroví déle? nezkazí se ten máslový krém? nebo je nutné dávat cukroví do lednice?

  • vel | 7. 12. 2014 22:02

    Včera jsem udělala těsto, dala ztuhnout do lednice, večer jsem vykrájela a upekla. Moc dobré, a to ještě není slepené! Taky se mi to trochu lepilo , doporučuji silikonový vál. Jinak, hodně podobný recept mám na linecké.Takže až budu příště dělat toto cukroví tak spíš podle receptu na linecké s přidáním kapučina (suchého, včera jsem také dala 2 vrch.lžičky suchého). A nedávala bych celé vejce, ale jenom žloutek.

  • vel | 7. 12. 2014 22:02

    Včera jsem udělala těsto, dala ztuhnout do lednice, večer jsem vykrájela a upekla. Moc dobré, a to ještě není slepené! Taky se mi to trochu lepilo , doporučuji silikonový vál. Jinak, hodně podobný recept mám na linecké.Takže až budu příště dělat toto cukroví tak spíš podle receptu na linecké s přidáním kapučina (suchého, včera jsem také dala 2 vrch.lžičky suchého). A nedávala bych celé vejce, ale jenom žloutek.

  • Rudolf | 1. 12. 2014 17:20

    Ahoj, používám capuccina přesně, jak jsou 2v1, taková velikost. 2 do těsta, 1 do náplně, ať je to pořádně capuccíííííííííííííínovýýýýýýýýýýý <3 <3 <3

  • Rudolf | 1. 12. 2014 17:18

    Ahoj, tento recept jsem si musela asi po 5 letech vyhledat, dělám ho každoročně, neboť chutná dceři, ale pokaždké mi strašně lepí. Nevím, jak je to možné, když někomu NE, ale koukám, že ingredience mám správně. No nic, jdu to dohnat opět moukou :-\

  • Veselá Mila | 29. 11. 2014 14:02

    Na jednu dávku cukroví tak cca 2-3 lžičky nescafé, nebo kapučíno v prášku. Je to jedno, jde tam o tu chuť instantní kávy. Takže přidávejte do těsta a ochutnávejte.... Mila Veselá

  • Lucka | 17. 11. 2014 11:34

    Chci se zeptal, co je mysleno balickem kapucina, jestli cele baleni, ci jak jsou ty treba nescafe 2v1, porcovane, tak ty porce?? diky

  • nonah | 6. 12. 2013 09:09

    Těsto se lepilo příšerně moc, musela jsem přidat ještě 200g mouky. jinak chuťově dobré, ale budu doufat, že ještě změkne. O:-)

  • Sixa | 7. 12. 2010 21:48

    Těsto se moc nelepilo, bylo důležité promíchat strouhanou čokoládu s moukou, čokoládu jsem dala před strouháním na půl hodiny do mrazničky, netopila se v rukou. Super, hodnotím pozitivně :-)

  • Jitka | 16. 12. 2007 13:45

    Nechutná nám........možná jsem něco neudělala dobře. A navíc každý máme jazýček na něco jiného, takže třeba otázka vkusu.

  • Mila Veselá | 28. 11. 2007 18:15

    Táňo K., káva 3v1 se dá klidně použít, akorát, že jsou v tom jako větší kousky té instantní kávy, takže těsto je pak "kropenatější". Na chuť to nevadí.

  • Táňa K. | 26. 11. 2007 17:29

    Nemáte prosím někdo zkušenost s použitím kávy 3 v 1 místo cappuccina? Děkuji za odpověď.

  • lenak | 22. 11. 2007 19:48

    No teda, právě jsem zadělala jedno těsto "lepidlo" a zašla jsem si sem na web zklidnit "psíchu". A hned tady čtu takovou radu. TO se mi náramně hodí. Tak taky na oplatku přidám radu. Rozbil se mi váleček na těsto, tak jsem zašla u nás do domácích potřeb pro nový. Dala jsem na radu a zakoupila jsem takový malý, cca 10cm dlouhý a s držadlem. Je naprosto úžasný, daleko lépe se s ním vyvaluje tvar, který si člověk zamane a natož v hlubokém plechu. Řekla bych, že se mi od té doby i daří mít mouku v těstě a né v širokém okolí.

  • Jarka O. | 22. 11. 2007 13:55

    Tady by měla být galerie zlepšováků a nápadů:-)). Za tenhle Markétu taky chválím, zkusím to, až budu péct.

  • Gábina H | 22. 11. 2007 13:06

    Markétko, to je dobrý nápad. Mně se vždycky ta vrchní vrstva folie hrnula a na těstě byly někde vidět takové rýhy

  • marketa06 | 21. 11. 2007 23:00

    recept si pošlu mailem. Protože ho určitě letos udělám moc se mi líbí. A mám jeden "zlepšovák". Těsta, která potřebují vyválet mezi mikrotenem, dělám tak, že si natáhnu potravinovou folii přes vál a hlavně váleček. Osvědčilo se mi to víc, lépe se s těstem manipuluju.

  • beba | 20. 12. 2006 22:32

    Krem som vyšľahala ako mi poradila p. Hanka, ale nepodarilo sa mi to znova vyšľahať do hladka. Nevadí, manžel tvrdí, že je to super.

  • Mila Veselá | 20. 12. 2006 18:13

    Katko zkuste Čokoládová kolečka, to ještě stihnete , po naplnění jsou hned měkká. Je tam dobré těsto, hodně náplně, čokoláda, to byste se mohla manželovi zavděčit.

  • D K | 20. 12. 2006 17:19

    Já jsem udělala krém z másla, cukru, trochy rumu a nasypala capucino s Milkou čokoládou, vše od oka podle chuti. Jednoduchý ale dobrý. Ještě jsem přidala trochu kakaa, ale jen tolik, aby to mělo hezčí barvu.

  • Hana Rožníčková | 20. 12. 2006 15:48

    Bebo, zkus to nad párou znova vyšlehat.

  • beba | 20. 12. 2006 15:43

    Pomóóóć! Robila som plnku tak, že som uvarila kašu z múky, mlieka a žĺtkov a vychladnutú som ju vmiešala do masla vyšľahaného s cukrom. Plnka ale nie je hladká, ale akoby hrudkovitá. Asi sa zrazila. Dá sa to nejako napraviť? Ďakujem za radu, večer chcem plniť.

  • Katka | 20. 12. 2006 10:10

    Zabudla som sa podpísať. Katka

  • Anonym | 20. 12. 2006 10:08

    p./sl.? Mila, ďakujem za odpoveď. Ako ste napísala: "nakoniec to vôbec nevadí". Pečiem hlavne kôli manželovi a ten má rád koláčiky ako sám hovorí: "aby bolo do čoho zahryznúť". Môžem Vás poprosiť o nejaké tipy z tých všetkých koláčikov ktoré stoja zato? Vďaka.

  • Mila Veselá | 20. 12. 2006 07:27

    Katko, možná jste měla těsto dost řídké a taky 5 mm je dost tlustét, takže se trochu rozteklo, ale já myslím, že to nevadí, stejně je budete plnit, tak se nic neděje. Po upečení jsou čtverečky úplně tvrdé, ale krémem změknou. Práškem bych je rozhodně nekazila.

  • Anonym | 20. 12. 2006 06:45

    Myslím, že je normální, že čtverečky splasknou. A zvlášť když se vykrajuje malé cukroví, je hezčí, když není příliš tlusté (dělala jsem maličká srdíčka, vykrajovala jsem placičky o tloušťce 2-3 mm). Navíc po slepení krémem nasáknou a jsou krásně měkké.

  • Katka | 19. 12. 2006 21:00

    Prosíííííím o radu! Prečo sa po pečení "čtverečky" spľastnú??? Robila som ho podľa receptu, rozvaľkala na hrúbku 4-5mm. Cesto svojou vôňou a chuťou je O.K., až nato že upečené štvorčeky sú tenké placky. Netreba pridať do cesta prášok aby si zachovali tú hrúbku? Tiež sa mi zdá, že cesto po upečení je príliš mastné. Ďakujem.

  • Mila Veselá | 18. 12. 2006 11:56

    Beba, to dávání těsta do mrazáku (nebo ven když je zima) je popsáno v komentářích u Čokoládových koleček. Možná také někde v diskuzi, ale to už si nepamatuji. Doplňuji. Jestli máslo nebo Hera je skutečně rozdíl, ale já používám Heru nebo napůl s máslem a taky to jde. Těsto vyválím mezi foliemi a i s oběma foliemi a podložkou šoupnu do mrazáku, stačí chvilka, aby těsto hodně ztuhlo, ale nezmrzlo. Mezitím si vyválím další díl těsta. Po vyndání sloupnu folii z vrchu těsta, ale opět ji položím zpět, těsto obrátím ( jde to dobře, je to tuhé). Po vykrojení zůstane těsto ve formičce a dá se to krásně přenést na plech. To sloupnutí folie před vykrajováním je důležité, aby folie nekladla vůbec žádný odpor. Všechny tvary jsou stejné a jde to velmi rychle.

  • Zdena z JM | 18. 12. 2006 10:12

    Ušlehám 250 g másla s moučkovým cukrem (cca 100-150g podle toho,jak máte ráda sladký krém).Až je máslo ušlehané krásně do hladké pěny,přilévám za stálého šlehání 150-200ml vlažné kávy.Omlouvám se,že neuvádím přesné množství,ale dělám vše od oka.

  • Hana Rožníčková | 18. 12. 2006 09:56

    Bebo, sice jsem tento recept nepekla, ale důležité je, jestli to bylo dělané z másla ( má lepší tuhost než např. Hera ) a pak bycha dala těsto odpočinout přes noc do lednice. Dělám to tak s každým těstem a nemám problém.

  • Gábina Houšková | 18. 12. 2006 09:49

    Beba, někdo tady radil dát vykrájené tvary na chvíli ztuhnout do lednice nebo mrazáku.

  • beba | 18. 12. 2006 09:20

    Nie je 1,5 dcl kávy veľa? Viete mi napísať presne, ako sa ten krém robí? Vďaka

  • beba | 18. 12. 2006 09:15

    Plná elánu na základe vašich komentárov som sa včera pustila do pečenia týchto štvorčekov. Prvé sklamanie som zažila keď som spracovávala cesto a bolo hrozne mäkké, lepilo sa a musela som pridať múku. Rozvaľkávala som ho medzi dvoma sáčikmi, to išlo celkom fajn, ale problém som mala s prenesením štvorčekov na plech. Cesto bolo totiž stále mäkké a nemohla som ho poriadne nabrať ani na široký nôž. Inak sa upiekli pekne. Viete mi prosím poradiť, ako mám postupovať, aby sa to dalo zvládnuť ľavou zadnou tak ako píšete Vy? Chuťovo sú dobré, zatiaľ som ich neplnila, dúfam, že bude stačiť až zajtra, aby boli na vianoce O.K.

  • Mila Veselá | 17. 12. 2006 14:50

    Ano, strouhaná čokoláda patří do těsta.

  • Anonym | 17. 12. 2006 11:48

    Tých 100 g strúhanej čokolády je do cesta?

  • Libuše Štefčeková | 16. 12. 2006 19:38

    Pekla jsem na 150°C 7 minut,krásně voněl celý byt po cappucine,vyválela pomocí folie šlo to výborně.

  • Mila Veselá | 16. 12. 2006 16:38

    Kávovou polevu imituji čokoládovou ( čokoláda na vaření + 100% tuk+kakao) kam místo kakaa dám práškové kapučíno nebo nescafe.Tuk nesmí být horký, aby se to nesrazilo.

  • Mila Veselá | 16. 12. 2006 16:35

    Heru používám skoro na všechno pečené nebo napůl s máslem.

  • Anonym | 16. 12. 2006 15:17

    Dobrý den,mohu požít místo másla-do těsta.Heru?,

  • Irena S | 16. 12. 2006 14:57

    Jak děláte kávovou polevu_

  • Anonym | 14. 12. 2006 13:49

    Dodatek ke krému: a samozřejmě kapučíno - 2-3 KL vmíchat nakonec (dávám podle chuti).

  • Květa | 14. 12. 2006 13:47

    Také jsem pekla, s těstem se mi pracovalo moc dobře (chce ho hodně vychladit). Z poloviční dávky mám 45 ks, vyvalovala jsem natenko (2 mm) a vykrajovala malá srdíčka. Slepila jsem tímto krémem:100 ml mléka, 1 malý žloutek, 20 g cukru, 20 g hladké mouky, 1/2 vanilkového cukru, 15 g másla,Nejprve uvaříme kaši z mléka, cukru, žloutků a hladké mouky, necháme skoro vychladnout a potom smícháme s máslem a vanilkových cukrem.

  • Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:59

    Jen kávu do krému jsem nezkoušela, ale uvařím z mléka, kávy a solamylu nebo maizeny hustou kaši a tu přišlehávám k máslu s cukrem.

  • Zdena z JM | 14. 12. 2006 06:13

    Myslím opravdu 2 dcl,možná 1,5 dcl,musí se to přilévat postupně.Dělám to od oka,takže přesně to nedokážu odhadnout.Ale 1,5 dcl minimálně.2 cl by tam asi nebyly ani cítit.

  • Mila Veselá | 13. 12. 2006 17:17

    Pekařinky, mám vyzkoušený krém Oetker. Do sypké směsi (vanilkový) přidám to kapučíno podle chuti a vyšlehám s mlékem podle návodu. Ani nenastavuji máslem, my máslové krémy moc nemusíme a tento je lehounký. Cukroví i mrazím (naplněné ) a je to lahoda.

  • Anonym | 13. 12. 2006 13:58

    Paní Zdeno, určitě 2 dcl nemyslíte spíš 2 cl?

  • Dita Korbelová | 13. 12. 2006 12:30

    Milé dámy, tento recept jsem pekla již loni a musím srdečně doporučit!!! Pokud budete mít těsto příliš řidké, tak si pocukrujte mikrotenový sáček a půjde to lépe.S moukou to jde také, ale těsto ztrácí jemnou chuť. Je to obrovská mňamka a paní Veselé moc děkuji. Už ho mám napečené.

  • Zdena z JM | 13. 12. 2006 11:37

    Simčo nejsem sice autorka tohoto receptu,ale já bych ušlehala jen máslo s cukrem a do toho přilila silné kapučíno (na 250 g másla cca 2 dcl kapučína).Dělám tak kávový krém-jen máslo,cukr a silnou kávu.

  • Simča M. | 13. 12. 2006 11:14

    Mohu se zeptat, co myslite máslovým krémem?? Je to máslo s pudinkem, a k tomu pridane cappucino??? Dekuji za odpoved.

  • Gábina Houšková | 12. 12. 2006 07:40

    Pekla jsem je včera. Nejřív bylo těsto hrozně lepivé a mokré, tak jsem se s tím chvíli mořila, ale pak jsem přidala trochu mouky a šlo to lépe. V troubě trochu naskočily i do výšky. Z poloviční dávky jsem měla 2 plechy, tedy asi 35 kousků (po slepení). Pekla jsem asi 8-10 minut při 175

  • Šárka | 9. 12. 2006 22:57

    Milo, díky za radu, vyzkouším to taky namáčet a uvidím, zda se zadaří ;-)

  • Mila Veselá | 6. 12. 2006 20:59

    Šárko, já cukroví do polevy namáčím. poleva je hodně teplá a cukroví mám zase hodně vychlazené. Opatrně namočím "vzhůru nohama". Poleva trošku okape a na studeném cukroví rychle tuhne.

  • Šárka | 6. 12. 2006 18:50

    Jak to děláte, že poleva je tak rovnoměrná a hladká? Já dávala čokoládovou polevu na marokánky lžičkou a takovéhle to nebylo. Tam to ovšem nevadí, když jsem do ní dělala vidličkou vrypy.

  • Mila Veselá | 28. 11. 2006 17:34

    Čokoládu používám normální na vaření , tady i do těsta i na polevu. Do polevy dám trošku čokolády bílé, aby byla světlější a vypadala jako "kávová".

  • Jana Podrazilová | 28. 11. 2006 13:36

    Chci se zeptat, jaká se tam dává čokoláda?

  • Kate | 28. 11. 2006 12:07

    Tak tohle se mi moc líbí, já i manžel máme rádi cappucino a kávu, takže to určitě na míse dlouho nebude.. díky za receptík..

  • Michaela M | 29. 10. 2006 16:21

    děkuji

  • Mila Veselá | 27. 10. 2006 17:17

    Michaelo nebojte, to není skutečná káva, ale zrnka jsou čokoládová. Dostanete je koupit. Ta zrnka na fotce jsou ale dělaná, čokoládová mi tenkrát došla. Namleté oříšky, trochu cukru, rozpuštěná čokoláda, trochu marmelády, rum, kousek másla, kapučino v prášku, prostě "od oka" co dům dal. Nakonec všem chutnala víc než ta čokoládová.

  • Michaela M | 27. 10. 2006 15:26

    Ráda bych vyzkoušela ale prosím o radu,jak chutná to cukroví když je ozdobené zrnky kávy,není to moc hořké?Jak moc je to poznat?Děkuji

  • Zapletalka | 11. 10. 2006 18:14

    dělala jsem loni, bylo dobré

  • Hana Rožníčková | 10. 10. 2006 12:11

    pomalu pročítám vánoční cukroví / vánoce jsou tady cobydup /, tohle mě láká, asi letos vyzkouším

  • Lidka Kábrtová | 11. 12. 2005 22:51

    Paní Kovářová, moc děkuju. Lidka

  • Lada Kovářová | 11. 12. 2005 19:24

    Tak jinak, paní Míla Veselá zde v komentářích píše "Tak jsem zjistila, že krabička "Cappuccino"má celkovou hmotnost 125 g a je v ní 10 balíčků. Do těsta patří 2 takové balíčky."

  • Lada Kovářová | 11. 12. 2005 19:22

    Od jedné dobré duše jsem zjistila, že balíček cappuccina (ten jednorázový do hrníčku) má 7 g.

  • Lidka Kábrtová | 11. 12. 2005 16:40

    Prosím, pomoc!!!!!

  • Lidka Kábrtová | 10. 12. 2005 16:00

    Mám problém, muž koupil velké balení kapučína....Kolik má v gramech jeden balíček,prosím, holt to budu muset odvážit. Moc díky Lidka

  • Mila Veselá | 7. 12. 2005 16:02

    Holky, má radost, že se Vám daří. Já jsem letos ještě ani nezačala, ale už se celá třesu :-).

  • Airan Novakova | 7. 12. 2005 14:45

    Zapomnela jsem napsat, ze vsechno cukrovi, co jsem delala a povedlo se uz jsem ojednickovala, komentare by byli nadlouho:-))

  • Vlasta | 7. 12. 2005 14:16

    Fakt výborné

  • Airan Novakova | 7. 12. 2005 13:35

    Milo, ctverecky jsou vyborne, krasne se mi s testem pracovalo, dekuji za recept.

  • Mila veselá | 6. 12. 2005 15:58

    Anet, je to obyčejný moučkový cukr.

  • Anet | 6. 12. 2005 14:28

    Mám dotaz. Mletý cukr je cukr moučkový? Jinak se chystám toto cukroví vyzkoušet, bude to nevšední doplnění tradičních receptů.

  • Mila Veselá | 25. 11. 2005 09:38

    Dito, přeji dobrou chuť. Pokud už jste začala s vánočním pečením, tak se obávám, že do Vánoc budete muset péct znovu :-)

  • Dita | 24. 11. 2005 20:51

    Paní Mílo, našla jsem si Váš receptík a už jsem si udělala těsto. Mám přítele, mlsného asistenta, který mi jej uplácal a pak ujídal. Je moc dobré a těšíme se jak bude chutnat upečené. Díky za vynález!

  • Mila Veselá | 25. 10. 2005 08:04

    Airan, já dělám máslový krém nastavovaný pudingem nebo kašičkou z hladké mouky a tu kávu přidávám do vyšlehaného másla s cukrem, opatrně, aby se to nesrazilo.Někdy také používám polotovar - krémy v prášku Dr. Oetker. Do některých moučníků nebo i cukroví ani to máslo nepřidávám.

  • airan | 24. 10. 2005 18:55

    Milo, jak delate ten maslovy krem s kapucinem?

  • Mila Veselá | 1. 10. 2005 14:40

    Tak jsem zjistila, že krabička "Cappuccino"má celkovou hmotnost 125 g a je v ní 10 balíčků. Do těsta patří 2 takové balíčky.

  • Mila Veselá | 30. 9. 2005 14:55

    Omlouvám se za nepřesnost, je míněna jedna porce do hrníčku. Tedy jeden pytlíček. Podívám se ještě kolik je to gramů.

  • Marie | 30. 9. 2005 14:37

    Balíček capuccina je míněno 100g balení nebo taková ta jedna porce do hrnečku?

  • Mila Veselá | 22. 9. 2005 15:55

    Do krému tolik kapučína potřeba není, stačíí 2-3 lžičky na ochucení, zbytek si můžete vypít. Pozor: kapučíno rozpustit jen v minimálmím množství vody, ať není krém řádký, případně ať se vám nesrazí. Opatrně vyšlehat.

  • Lenka | 22. 9. 2005 13:40

    Do těsta jsou dva balíčky kapučína a do krému bude třetí?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 13:06

    Recept jezařazen správně - ve Vánočních receptech.

  • Kristýna | 20. 9. 2005 12:21

    Nepatří to spíš do "Moučníky", než do "Ostatní"?

  • Jana z VM | 20. 9. 2005 12:19

    Tak nevím, paní Kovářová, nějak se Vám tam vloudil šotek a tam, kde by měly být recepty zařazeny do "moučníky" je "ostatní". Prosím o opravu, díky.

  • Kristýna | 20. 9. 2005 12:10

    To vypadá výborně.Já to snad zkusím ještě před Vánoci:-).Děkuji za inspiraci.URČITĚ upeču.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Pošírování Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Čokoláda Cukr Hladká mouka Máslo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Slané cukroví

Slané cukroví

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
31
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
28
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
23
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Zlomené děti Jiřího Bartošky (†78): Janek venčí psy, dcera Katka v slzách

Zlomené děti Jiřího Bartošky (†78): Janek venčí psy, dcera Katka v slzách

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Čokoládový salám III.
Čokoládový salám III.
Čokoládový sen
Čokoládový sen
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin - nejrychlejší
Ďábelská pomazánka na topinky
Ďábelská pomazánka na topinky
Ďábelská pomazánka z krabího masa
Ďábelská pomazánka z krabího masa
Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
  • Recepty.cz
  • Čtverečky "Cappuccino"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact