Pivo v crepés? :/
Palačinky byly opravdu skvělé. Doma jsme si všichni pochutnali. Bezvadné. Díky!!!
Opravdu nejlepší palačinky, jaké jsme kdy měli!! :) Všem doporučuji a ani to není tak těžké jak to vypadá :) Nedala jsem tam pivo, koňak ani pomerančovou a citronovou kůru a na chuti to určitě neubralo. A jestli se vám bude zdát tak jako mně, že je toho másla na tolik cukru moc, tak to tak není a ani se nebojte, když se nespojí ten tuk z másla s cukrem. Prostě až to zhnědne ať je tam kolik chce odděleného tuku, přilijte pomerančovou šťávu a pak už se vše krásně spojí a zhoustne.
Zařazuji mezi mé oblíbené, opravdu jsou vynikající :-) Děkuji za recept :-)
Andufo dejar todo por amor, suena bonito hasta heroico, pero los hechos completos demuestran que Cutié no es el “hombre cegado por el amor”. Cheap North Face Denali Jackets for Women BOLT BLUE HEATHER / Grey http://www.askot.org/cheap-north-face-denali-jackets-for-women-bolt-blue-heather-grey-p-262.html
httpwww.buygolfjponline.comcategory17b0GolfIrons.html North Face Denali Jacket Women Pink Ribbon http://www.edmguateweb.com/north-face-denali-jacket-women-pink-ribbon-outlet-12.html
Tak jemné a lahodné palačinky jsem ještě nikdy nejedla. Tento recept jsem objevila náhodně, je pravda, že na 1 ks dávám 3 PL těsta, ale dělám je hodně často a vždycky jsou během chvilky pryč!!! PS: Nutella je tam taky moc dobrá!! Mockrát děkuji :-)
Dobrý den, něco tak luxusního jsem už dlouho nejedla :) a ani se mi nesnilo, že se mi doma povedou tak lehoučké palačinky. Jen pro zajímavost - zkuste plnit povidly smíchanými s kapkou rumu. Děkuji za inspiraci.
já měla karamel docela hořký - nevím,jestli to neudělala pomerančová kůra, nebo jsem cukr připálila. jinak by to bylo určitě velice dobré.
Jsou výborné!
Taky je dělám a jsou výborné, když je víc pomerančů, tak je v karamelu chvilku nechám a plním, foto přiloženo ;-)
Úžasný, poprvé jsem dělal palačinky a nemám slov, lepší jak ve Francii :)
Dekuji, byly vyborne :) manzilkovi jsem je musela behem dneska delat dvakrat :)
Vyborne!!!
Děkuji za radu, vynikající recept. Konečně umím palačinky i já:-)Vždy jsem je smažila v oleji, což byla ta největší chyba:-( Jsou vynikající, nezkoušela jsem pomerančový karamel, ale naplnila jsem je různými sýry-Hermelín, Niva nebo marmeládou.Náplní je mnoho, doporučuji navštívit nějakou palačinkárnu...., tam je dobrot:-)
Kolumbus vajíčko na špičce naklepnul a už stálo. Mně můžete věřit, znala jsem ho osobně:-)))
aha, už to chápu, díky, ale jak Kolumbus stavěl vejce našpičku, to jsem teda neslyšela.
Podobne ho postavím na špičku, ako to Kolumbus urobil s vajíčkom. Trochu ten šátoček zatlačíim, no servírujem tri kusy, a iny sa opierajú o seba.
jako šáteček je skládám taky, ale nechápu, jak je můžeš postavit na špičku.
Ešte chcem dodať, ak robím originál flambované Zuzanine palacinky, vtedy už naservírované palacinky, zložené na šatôček a postavené na špičku ako ruža, prelejem horiacim koňakom z naberačky.
Ja na tieto palacinky mám jednoduchší francúzsky recept. Je bez cukru, preto sa môžu upravovať aj na slano. Tenké palacinky sa pri smažení nelepia ani netrhajú.Na I vajíčko je predpísané pridať 2 dl mlieka, 1 dl vody, štipka soli, 100 g hladkej múky, I lyžička oleja.