:-X Vodu nalej na plech a na něj polož mističky :-)
Zdravím, smetanu do hrnce, vanilková zrníčka taky, lusk taky kdo chce ať přidá pár lístků máty, nechat dojít k varu, následně scedit do těch vajec s cukrem. Luxus ;-) Jinak za mně 1.
Vynikající desert,moc nám chutná.Dělala jsem z 12% smetany a je to taky skvělé :)
Proto se v restauracích používají flambovací pistole, aby se nahoře udělala krusta a přitom zůstal krém studený...
Můžu se zeptat, na jaké to je přibližně množství? Kolik mističek? Děkuji.
Opravdu moc dobré, jen upozorním, na to konečně zapékání cukru do trouby opravdu jen na chvilinku (já dávala přesně na minutu), jinak krém zteplá a zřídne ;-)
ja to delam v ruce, protoze slehac nemam, vylozene do peny se mi to nikdy nenasleha, spis do ridkeho kremu, ale bohate to staci a po upeceni je to vyborny tuhy krem jak ma byt ;-)
S temi jsem to jeste nezkousela ale v ikei maji misticky primo na brule za 50Kč :)
Mohu použít silikonové mističky na muffiny?
HONZO VODA SE NALEJE DO ŘITI A PAK SE TO VYSSSSSSERE NA TALÍŘ A ŽERE TO TVOJE STÁRÁ TY DEMETER
Honzo, voda se nalévá na plech. Cr?me brulée se v podstatě peče ve vodní lázni. Mističky by měli být ponořené ve vodě asi tak do 2/3.
Dobry den, voda se naliva do plechu nebo do zapekacich misticek?
Šlehačku nešleháme, pouze přilijeme k žloutkům s cukrem a mícháme až vznikne hladký krém. Na posypání je vhodnější hnědý cukr, lépe karamelizuje.
Delá se to v šlehači, šlahačka se v šlehači šlehá,nebo jen rukou se to promícha?Děkuji
Přesně jak říká Helena : "klasika, která tu chyběla." Doporučuji vyzkoušet, je to opravdu ůžasné.
Tento recept delam dlouha leta na vsechny zpusoby,nejlepsi je,kdyz je vrstva kremu jen 3,5 cm vysoka.Da se udelat take do vetsi formy a podlozit vrstvou dusene rebarbory s troskou cukru.Bude tak vice porci a nezabere tolik mista v lednicce.Je to klasika,ktera tu chybela.