• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
Napište svůj komentář k receptu

Créme á la Ritz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Créme á la Ritz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 100
      g pórek
    • 50
      g cibule
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 0,25
      l smetana
    • 1
      lžíce pažitka
    • 4
      lžíce rajčatová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a ve slepičím vývaru ji uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, zeleninu propasírujeme, přidáme smetanu a rajčatovou šťávu. Osolíme, chvíli povaříme a přidáme nasekanou pažitku. Hotové necháme vystydnout a uložíme na několik hodin do chladničky. Podáváme za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku…

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PetraS | 28. 7. 2013 14:15

    Božíčku lidičky! ;-) Copak je problém udělat omáčku bez smetany, ochutnat, nabrat na lžíci,kápnout si na ni trochu smetany a zase ochutnat??? :-D

  • Tutu | 13. 6. 2013 10:52

    Sůl zřejmě podle potřeby, každý z nás solí trochu jinak. Nám chutná dosolovat Podravkou. Polévky i ostatní pokrmy dostanou lepší chut´. 8-)

  • hudapeta | 26. 2. 2012 19:12

    ano ta smetana no moc tam nesedí to je pravda ale zase to lépe vypadá kdyby to slo tak dam 1/2 ale dam 2 :-\

  • Vlasta Novák | 24. 2. 2012 12:27

    Opraveno...

  • Ladia
    Ladia | 24. 2. 2012 11:30

    Opravte prosím množství soli.

  • Gaba *** | 18. 10. 2005 08:28

    Chutnalo nám, je dobrá. Jasně,že tam musí být smetana, když je to smetanová polévka a né vývar :o))

  • olinka007 mohrova | 30. 11. 2004 10:26

    je to kremova polevka, tak se tam smetana hodi!

  • Zuzana Cekrová | 8. 3. 2004 11:04

    Proč tam musí být smetana ta se tam vůbec nehodí vadilo by kdybych jí tam nedala?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drůbeží vývar Pažitka Pórek Rajčatová šťáva Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Jednoduchá šunková pomazánka

Jednoduchá šunková pomazánka

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

102
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
73
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
51
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek
Čokoládovo-ořechová…
50
Špagety s nivou a slaninou
Špagety s nivou a…
39
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Couračka
Couračka
Cream cheese s třešněmi
Cream cheese s třešněmi
Crème Brûlée
Crème Brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact