• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
Napište svůj komentář k receptu

Créme á la Ritz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Créme á la Ritz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 100
      g pórek
    • 50
      g cibule
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 0,25
      l smetana
    • 1
      lžíce pažitka
    • 4
      lžíce rajčatová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a ve slepičím vývaru ji uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, zeleninu propasírujeme, přidáme smetanu a rajčatovou šťávu. Osolíme, chvíli povaříme a přidáme nasekanou pažitku. Hotové necháme vystydnout a uložíme na několik hodin do chladničky. Podáváme za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku…

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PetraS | 28. 7. 2013 14:15

    Božíčku lidičky! ;-) Copak je problém udělat omáčku bez smetany, ochutnat, nabrat na lžíci,kápnout si na ni trochu smetany a zase ochutnat??? :-D

  • Tutu | 13. 6. 2013 10:52

    Sůl zřejmě podle potřeby, každý z nás solí trochu jinak. Nám chutná dosolovat Podravkou. Polévky i ostatní pokrmy dostanou lepší chut´. 8-)

  • hudapeta | 26. 2. 2012 19:12

    ano ta smetana no moc tam nesedí to je pravda ale zase to lépe vypadá kdyby to slo tak dam 1/2 ale dam 2 :-\

  • Vlasta Novák | 24. 2. 2012 12:27

    Opraveno...

  • Ladia
    Ladia | 24. 2. 2012 11:30

    Opravte prosím množství soli.

  • Gaba *** | 18. 10. 2005 08:28

    Chutnalo nám, je dobrá. Jasně,že tam musí být smetana, když je to smetanová polévka a né vývar :o))

  • olinka007 mohrova | 30. 11. 2004 10:26

    je to kremova polevka, tak se tam smetana hodi!

  • Zuzana Cekrová | 8. 3. 2004 11:04

    Proč tam musí být smetana ta se tam vůbec nehodí vadilo by kdybych jí tam nedala?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drůbeží vývar Pažitka Pórek Rajčatová šťáva Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Mouřeníny

Mouřeníny

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Cizrna s kuřecím masem

Cizrna s kuřecím masem

Čokoládovo-tvarohový dort

Čokoládovo-tvarohový dort

Palačinky (na palačinkovač)

Palačinky (na palačinkovač)

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

85
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
68
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Králičí hřbet v hořčičné…
47
Vanilkové rohličky XI.
Vanilkové rohličky XI.
31
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Kočičí tanec" - kroupy…
30
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Další doporučené recepty:

Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Couračka
Couračka
Cream cheese s třešněmi
Cream cheese s třešněmi
Crème Brûlée
Crème Brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact