Drobně pokrájenou cibulku smícháme s okapaným tuňákem, lučinou, hořčicí, cottage, solí a pepřem. Pomazánku necháme hodinku proležet. Namažeme na pečivo, dozdobíme dle chuti a podáváme.
Je to nejlepší tuňáková pomazánka a máme jí dneska na sváču
Eva Zoubková
|20. 3. 2016 22:06
<3 Geniální záležitost <3
Míša
|13. 9. 2015 20:40
Je bezvadná, dík za recept.
Leona
|19. 2. 2015 13:39
Dělala jsem několikrát tuňákovou pomazánku s tvarohem, ale s cottage je o level lepší, je jemnější a tuňák v ní víc vynikne. :-* Vynikající a zdravá, vřele doporučuji. :-)
Paděrová Irena
|7. 4. 2014 17:59
Výborná jemná pomazánka,určitě jí brzy zopakuji,děkuji.
Moc nám chutnala, musím říct, že tuňák v pomazánce nám mnohem víc seděl v tomto receptu, kde je lučina a cottage, než třeba v receptech s tvarohem - kde je pomazánka od tvarohu nakyslá.