Bramboru vaříme ve slupce do měkka. Na konci varu přihodíme tak na 30 sekund rajče, aby šla dobře sloupat slupka. Teplou bramboru oloupeme, pomačkáme vidličkou. Na to nandáme oloupanou a nadrobno pokrájenou dužinu z rajčete. A navrch dáme pořádnou lžíci čerstvého sýru cottage. Kdyby byla po ruce ještě nějaká čerstvá bylinka, šup s ní tam.
Udělala jsem dcerce (14 měsíců) a moc jí chutnalo, tak dávám za 1 .-)))
Věra z DC
|19. 3. 2007 08:25
Teda, já jsem dělala brambory a měla jsem v lednici Cottage a mražený kopr, tak jsem to zkusila, ale teda to Vám je dobrota... doporučuji ! Dávám 1********************
Evelýna
|16. 3. 2007 17:34
Tak tohle já jím měsíc po bandáži žaludku a asi i ve stejném množství a je to fakticky mňam.
Věra z DC
|16. 3. 2007 09:32
To bych si dala i já a je mi víc měsíců :-)). Díky za tip. Sýr Cottage mám moc ráda.