![Sekané řízky Cordon bleu Sekané řízky Cordon bleu](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jvPg88Eb/h222w297t.jpg)
Dělávám to dost často a hlavně na vánoce místo sladkovodních ryb. Uznejte, že maso, šunka a plátkový sýr nemůže být špatná kombinace.Naší rodině to opravdu chutná, ale chce to vyzkoušet.
a už to někdo dělal ? je to vůbec dobrý ???
V žádném případě nejde o filé, ale filety z mořských ryb, t.j. plátky rybího masa. Filé by se při této úpravě zcela určitě rozpadlo. Nejlepší maso je opravdu mořská štika nebo aljašská treska. Filety se dají zcela běžně koupit.
Štika ano, ale existuje také mořská štika - jde v podstatě o běžné filé.
mozna se pletu, ale neni štika sladkovodní ryba?
Jde o recept, ale i o název kvůli vyhledávání. Cordon bleu je mezinárodně známá specialita.
Název byl již opraven.
Omlouvám se, jde o přepis. Jsem ráda, že jste tak všímavá i když v tomto případě jde spíše o recept. Takže GORDON BLEU.
Cordon bleu?