• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cordon bleu z mořských ryb
Napište svůj komentář k receptu

Cordon bleu z mořských ryb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cordon bleu z mořských ryb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • citronová šťáva
    • pepř mletý
    • mouka
    • strouhanka
    • máslo
    • sůl
    • filety z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika, sladkovodní ryba se nehodí)
    • plátkový sýr a šunka dle porcí ryb
    • vejce jen bílek

Postup přípravy receptu

1
Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu.
2
Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané řízky Cordon bleu

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Kuřecí Cordon Bleu

Kuřecí Cordon Bleu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HaLeh | 11. 9. 2007 20:41

    Dělávám to dost často a hlavně na vánoce místo sladkovodních ryb. Uznejte, že maso, šunka a plátkový sýr nemůže být špatná kombinace.Naší rodině to opravdu chutná, ale chce to vyzkoušet.

  • kiki Zimová | 8. 9. 2007 20:39

    a už to někdo dělal ? je to vůbec dobrý ???

  • Hana | 18. 2. 2007 13:29

    V žádném případě nejde o filé, ale filety z mořských ryb, t.j. plátky rybího masa. Filé by se při této úpravě zcela určitě rozpadlo. Nejlepší maso je opravdu mořská štika nebo aljašská treska. Filety se dají zcela běžně koupit.

  • Di | 23. 1. 2007 09:51

    Štika ano, ale existuje také mořská štika - jde v podstatě o běžné filé.

  • Martin | 22. 1. 2007 21:18

    mozna se pletu, ale neni štika sladkovodní ryba?

  • Di | 29. 11. 2006 12:42

    Jde o recept, ale i o název kvůli vyhledávání. Cordon bleu je mezinárodně známá specialita.

  • Kuchařka on-line | 29. 11. 2006 11:58

    Název byl již opraven.

  • Hanka | 29. 11. 2006 11:54

    Omlouvám se, jde o přepis. Jsem ráda, že jste tak všímavá i když v tomto případě jde spíše o recept. Takže GORDON BLEU.

  • Di | 29. 11. 2006 11:15

    Cordon bleu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Filety Máslo Mouka Pepř mletý Plátkový sýr Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Rybí pomazánka s tvarohem

Rybí pomazánka s tvarohem

Broskvový dort

Broskvový dort

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Černý kuba

Černý kuba

Bavorský knedlík

Bavorský knedlík

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Kynuté makové buchty

Kynuté makové buchty

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

230
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
74
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
68
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
65
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
53
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Cordon bleu z mořských ryb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact