• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
Napište svůj komentář k receptu

Copánek krásné slečny

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Copánek krásné slečny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g vepřové kotlety
    • 100
      g kuřecí prsa
    • 100
      g hovězí svíčková
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny tři tyto nádhery a to hodně blízko k sobě tak, aby se mohl začít plést cop. Dopleteme cop a opět ho spíchneme špejlí a dáme na rozpálený olej. Zprudka orestujeme a přidáme cibuli a česnek, opět jemně orestujeme. Zalijeme troškou minutkové šťávy a dochutíme sójovkou podle chuti.
2
Podáváme zbavené špejlí a nejlépe s různě upravenou rýží nebo bramborami.
3
Pokud se vám stane to, že je maso syrové, tak ho nechte ještě chvilku podusit v připravené šťávě - maso potom získá ještě intenzivnější chuť.
4
HESLO: jednoduché, chutné, ohromující.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 10. 2007 14:04

    Tak toto by mě opravdu zajímalo. Strašně se mi to líbí, ale vážně si nedovedu představit to pletení. Jana

  • Jitka Malinová | 31. 10. 2006 11:51

    Paní Ivano, recept na minutkovou šťávu najdete v receptech, je též od p. Martina.

  • Ivana Přikrylová | 30. 10. 2006 14:40

    Martine, jen je škoda že ve všech svých receptech si usnadňujete práci a používáte průmyslově vyráběnou "minutkovou šťávu" ve které je určitě spousta konzervačních látek a "éček", což není zrovna nejzdravější.

  • martin jirout | 27. 10. 2006 15:15

    ano přesně jak uvedla paní Jitka nejsou tam napsané plátky ale kusy, pod kterými si můžete představit i pruhy.... jedna porce opravdu váží 300 g.... maso je hotovo ve stejnou dobu i když použijete panenku ....špejle samozřejmě použít nemusíte jde jen o to abyste zbytečně neztratili efekt z copu....maso se samozřejmě může naložit ale poté bych doporučil upravovat spíše na grilu (vodním grilu) ale proti briketám taky nic nemám ale jelikož se blíží zima tak je to nejlepším řešením

  • Jitka Malinová | 27. 10. 2006 10:52

    Tam není napsáno, že jsou to plátky, jen kousky, takže si můžete nakrájet pruhy, které pujdou plést. Já bych to asi před pletením naložila, aby bylo maso křehčí. Vyzkouším při nějaké slavnostní příležitosti.

  • Marie Horáková | 27. 10. 2006 10:34

    Tento recept znám z nějakého časopisu, ale nedělala jsem ho. Tam nebyly kotlety, ale panenka a maso bylo nakrájené na pruhy, které se potom celkem bez problémů splétaly do copů /špejle nebyly zapotřebí /. Myslím, že panenka, kuřecí řízky a svíčková by se mohly dělat stejnou dobu. Byl u toho i obrázek a vypadalo to moc hezky.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:22

    Já jsem to jen špatně napsala...myslela jsem 3x 100g masa.Ono,když se to maso vypeče,ztratí nějaká ta deka na váze.Taky si to pletení nedokážu představit,navíc si myslím,že každý ten druh masa se dělá jinak dlouho,ale jak říkám,budu muset zkusit:o)

  • Ivana | 27. 10. 2006 10:04

    Přidávám se ke Zdeně z JM: určitě 300g porce, ale jak budu splétat 3 placky, to netuším(co tak z těch placek nadělat pruhy a pak splétat - ale to by zas neměl jeden copan 300g, ale to asi neva). Rozhodně nám Martine prosím poskytněte bližší vysvětlivku, protože recept jistě stojí za odzkoušení. Díky

  • Zdena z JM | 27. 10. 2006 09:31

    Já si spíš myslím,že jedna porce je 300 g masa (3x100 g).Což o to,jedlíci by si s tím asi poradili a já bych to bez přílohy asi taky zvládla.Ale nedokážu si představit,jak budu splétat do copu 3 plátky masa.Asi by se musely naklepat co nejvíc do podlouhlého tvaru.Asi to má pan Jirout vyzkoušeno,že to jde.Třeba to ještě nějak blíže vysvětlí.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 08:16

    Nějak si to nedokážu pžedstavit.Nápad zajímavý,ale asi bych se do toho nepustila.100 g masa bude asi porce pro jednoho,že?Ale jak se znám,budu to muset asi nejdřív vyzkoušet,pak přehodnotit:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí svíčková Kuřecí prsa Minutková šťáva Sojová omáčka Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Domací houstičky

Domací houstičky

Drobenkové muffiny s tvarohem

Drobenkové muffiny s tvarohem

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Mléčná žampionová omáčka

Mléčná žampionová omáčka

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Pečené kuřecí žaludky

Pečené kuřecí žaludky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

45
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
40
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Krémová česnečka
Krémová česnečka
15
Rychlá květáková polévka
Rychlá květáková polévka

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact