• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
Napište svůj komentář k receptu

Copánek krásné slečny

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Copánek krásné slečny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g vepřové kotlety
    • 100
      g kuřecí prsa
    • 100
      g hovězí svíčková
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny tři tyto nádhery a to hodně blízko k sobě tak, aby se mohl začít plést cop. Dopleteme cop a opět ho spíchneme špejlí a dáme na rozpálený olej. Zprudka orestujeme a přidáme cibuli a česnek, opět jemně orestujeme. Zalijeme troškou minutkové šťávy a dochutíme sójovkou podle chuti.
2
Podáváme zbavené špejlí a nejlépe s různě upravenou rýží nebo bramborami.
3
Pokud se vám stane to, že je maso syrové, tak ho nechte ještě chvilku podusit v připravené šťávě - maso potom získá ještě intenzivnější chuť.
4
HESLO: jednoduché, chutné, ohromující.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 10. 2007 14:04

    Tak toto by mě opravdu zajímalo. Strašně se mi to líbí, ale vážně si nedovedu představit to pletení. Jana

  • Jitka Malinová | 31. 10. 2006 11:51

    Paní Ivano, recept na minutkovou šťávu najdete v receptech, je též od p. Martina.

  • Ivana Přikrylová | 30. 10. 2006 14:40

    Martine, jen je škoda že ve všech svých receptech si usnadňujete práci a používáte průmyslově vyráběnou "minutkovou šťávu" ve které je určitě spousta konzervačních látek a "éček", což není zrovna nejzdravější.

  • martin jirout | 27. 10. 2006 15:15

    ano přesně jak uvedla paní Jitka nejsou tam napsané plátky ale kusy, pod kterými si můžete představit i pruhy.... jedna porce opravdu váží 300 g.... maso je hotovo ve stejnou dobu i když použijete panenku ....špejle samozřejmě použít nemusíte jde jen o to abyste zbytečně neztratili efekt z copu....maso se samozřejmě může naložit ale poté bych doporučil upravovat spíše na grilu (vodním grilu) ale proti briketám taky nic nemám ale jelikož se blíží zima tak je to nejlepším řešením

  • Jitka Malinová | 27. 10. 2006 10:52

    Tam není napsáno, že jsou to plátky, jen kousky, takže si můžete nakrájet pruhy, které pujdou plést. Já bych to asi před pletením naložila, aby bylo maso křehčí. Vyzkouším při nějaké slavnostní příležitosti.

  • Marie Horáková | 27. 10. 2006 10:34

    Tento recept znám z nějakého časopisu, ale nedělala jsem ho. Tam nebyly kotlety, ale panenka a maso bylo nakrájené na pruhy, které se potom celkem bez problémů splétaly do copů /špejle nebyly zapotřebí /. Myslím, že panenka, kuřecí řízky a svíčková by se mohly dělat stejnou dobu. Byl u toho i obrázek a vypadalo to moc hezky.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:22

    Já jsem to jen špatně napsala...myslela jsem 3x 100g masa.Ono,když se to maso vypeče,ztratí nějaká ta deka na váze.Taky si to pletení nedokážu představit,navíc si myslím,že každý ten druh masa se dělá jinak dlouho,ale jak říkám,budu muset zkusit:o)

  • Ivana | 27. 10. 2006 10:04

    Přidávám se ke Zdeně z JM: určitě 300g porce, ale jak budu splétat 3 placky, to netuším(co tak z těch placek nadělat pruhy a pak splétat - ale to by zas neměl jeden copan 300g, ale to asi neva). Rozhodně nám Martine prosím poskytněte bližší vysvětlivku, protože recept jistě stojí za odzkoušení. Díky

  • Zdena z JM | 27. 10. 2006 09:31

    Já si spíš myslím,že jedna porce je 300 g masa (3x100 g).Což o to,jedlíci by si s tím asi poradili a já bych to bez přílohy asi taky zvládla.Ale nedokážu si představit,jak budu splétat do copu 3 plátky masa.Asi by se musely naklepat co nejvíc do podlouhlého tvaru.Asi to má pan Jirout vyzkoušeno,že to jde.Třeba to ještě nějak blíže vysvětlí.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 08:16

    Nějak si to nedokážu pžedstavit.Nápad zajímavý,ale asi bych se do toho nepustila.100 g masa bude asi porce pro jednoho,že?Ale jak se znám,budu to muset asi nejdřív vyzkoušet,pak přehodnotit:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hovězí svíčková Kuřecí prsa Minutková šťáva Sojová omáčka Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Růžičková kapusta na kari

Růžičková kapusta na kari

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Brokolicový salát IV.

Brokolicový salát IV.

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

23
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Cibulová polévka
Cibulová polévka
18
Chřestová polévka s pestem
Chřestová polévka s…
15
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
15
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Copánek krásné slečny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact