Rozpustíme čokoládu, přidáme všechno ostatní a dobře promícháme. Na cukrem posypaném vále vytvarujeme do válečku, obalíme v sekaných mandlích, zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do ledničky. Krájíme našikmo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
barča
|7. 11. 2006 16:40
Nevím, nevím, v několika receptech paní Lorencové je nepečená mouka, tedy konzumovaná za syrova a že nabobtná ? Raději určitě ty drcené piškoty. Už se nad tím pozastavilo více kuchařinek.
Mila Veselá
|7. 11. 2006 12:14
Taky bych se nebála syrové krupice. Dělám kuličky ( recept z mého dětství Kašpárci) a nikdy žádný problém. Kolik toho cukroví člověk asi tak sní najednou, že ? Kila to určitě nejsou.
Simča Sládková
|7. 11. 2006 10:50
Toho bych se tedy bála - neprovařená krupice je těžko stravitelná.....