• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čokoládový piškot
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový piškot

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový piškot
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka tuk Hera
    • 2
      sklenice cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      sklenice voda
    • 2
      sklenice hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      ks vejce
    • ořechy

Postup přípravy receptu

1
Máslo, cukr, vanilkový cukr, kakao a vodu dáme do kastrolu a na mírném ohni necháme rozehřát. Do zchladlé směsi přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, žloutky a nakonec sníh z bílků. Lehce promícháme a přidáme sekané ořechy.
2
1) péci na plechu s vyšším okrajem a pak dát navrch čokoládovou polevu.
3
2)nebo péci ve 2 srnčích hřbetech a jen pocukrovat.
4
3) anebo péci v pekáči, po vyklopení a zchladnutí rozříznout a plnit krémem a navrch čokoládovou polevu.
5
Tento recept mám od své švagrové a již několik let ho s úspěchem peču. Nejvíce dle bodu 1).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s agarovým kokosem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nikol | 21. 2. 2013 14:22

    Včera jsem pekla :-). Piškot je luxusní!

  • Vaj | 23. 1. 2012 16:21

    Prosím jak dlouho péct a na kolik!!!!! :-)

  • katasvagy | 12. 9. 2011 12:10

    jak dlouho péct a hlavně na kolik

  • Simča S.
    Simča S. | 29. 4. 2011 09:26

    Mirko promiň, lae věta "sklenici si můžete zvolit jak velkou chcete" je trochu zavádějící. Kdybych použila půllitr (nebo paradoxně 1 dl skleničku), nebude recept fungovat, protože je tam fixní množství vajec, tuku a prdopeče). Takže je dobré do receptu poznačit s jak asi velkou sklenicí se počítá.....

  • Severová Miroslava
    Severová Miroslava | 28. 4. 2011 22:21

    sklenici si můžete zvolit jak velkou chcete, ale většinou dávám hrnek 250 ml a nebo sklenici 200 ml.

  • ariska | 20. 3. 2011 13:53

    dobry den, rada bych se do receptu pustila.mohu se zeptat, jak velka je ta sklenice ? 200 ml ? predem diky za odpoved.vendula

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Kakao Ořechy Prášek do pečiva Tuk Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Koláček z pohanky

Koláček z pohanky

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

74
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
47
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
45
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
35
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým…
32
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Čermákova (52) ex Veronika (31) se zajdou Drahokoupilem (29): Lovestory pokračuje!

Čermákova (52) ex Veronika (31) se zajdou Drahokoupilem (29): Lovestory pokračuje!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Čokoládový piškot
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact