• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čokoládový fondant
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový fondant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový fondant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hořká čokoláda
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g cukr
    • 50
      g máslo
    • 70
      g hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
V kastrůlku rozpustíme čokoládu a máslo. Sundáme ze sporáku a přidáme vajíčka, cukr a mouku. Vše promícháme do hladka. Těsto dáme do vymazané koláčkové formy a pečeme 25 minut v troubě předehřáté na 210 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Výborný čokoládový fondant

Výborný čokoládový fondant

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Judy | 15. 2. 2015 19:53

    Chtěla bych tento recept udělat ve formičkách na muffiny, jak dlouho to mám péct?

  • Maky | 21. 1. 2015 14:36

    Mužu se zeptat, na kolik porcí je tento recept? :-)

  • Lucie | 10. 8. 2014 05:06

    Ano rozpouští se to ve vodní lázni :)

  • Jana | 21. 5. 2013 09:32

    Vyzkoušela jsem jako ňamku při oslavě narozenin a musím říct, že dobrý....... Recept je rychlý, jednoduchý, ve větších formičkách se lépe odhaduje doba pečení, aby byl vnitřek tekutý. Bílou čokoládu a horké ovoce jako přeliv rozhodně také zkusím. :-[ Doporučuji

  • Ajdy | 22. 3. 2013 12:48

    Půjdu to zkusit,je to rychlé a určitě dobré.. :-P

  • petr | 13. 11. 2012 13:59

    A zkusily jste to udelat do malych formycek a doprostred dat kostku bily cokolady? FANTAZIE

  • Teja | 23. 9. 2012 16:41

    Neměla by se ta čokoláda s máslem rozpustit na vodní lázni než na přímem ohni..? Jinak super recept ;-)

  • Jiří | 22. 9. 2012 08:40

    U nás v restauraci k tomu ještě děláme krém, který se skládá z drcené vanilky, vaječného žloudku, vanilkového cukru a uplně nakonec se do toho dá hodně šlehačky, vše se to zamíchá, naleje se trochu na fondant a trochu se dá vedle na talířek a fondat se v tom namáčí, je to lahůdka.

  • Zlatka | 10. 6. 2012 13:01

    Diky za tento vyborny recept, fondant je vynikajici, pekla jsem jen par minut v malych formickach a polevala polevou z lesniho ovoce, super rychly a neotrely dezert, chutna jako z Cafe Imperial <:-)

  • Lucie | 22. 1. 2012 17:49

    kamaradka ho pekla cca 8 minut a akorat, po naříznutí vydličkou vylékala čokoláda výborný z venku pečený uvnitř polotekute nemužu si vynachválit, až na ten čas co je tady uveden

  • Jana Vencková | 14. 2. 2009 16:31

    Je to bezva recept, podobný jako americké brownies, ale bohužel se mi ho podařilo přepéct, ačkoliv jsem ho pekla jen 20 minut..ale mám dost "svéhlavou" troubu, která si dělá co chce..tak snad to příště bude lepší...jinak super (pro milovníky čokolády). Dělala jsem ho do formy srdce - je to fak akorát vysoké. Cukr jsem hnědý třtinový.

  • Frantiska :) | 9. 2. 2009 23:35

    tento recept znam, trosku jinak a delam ho v malych formickach pro kazdeho jeden :) nejlepsi je na nem ten tekuty stred ... pecu je pak jen max. 7 minut

  • Petule B. | 9. 2. 2009 22:00

    Tak jsem si ho střihla podruhé a tentokrát jsem dávala obzvlášť pozor na pečení. Pekla jsem ho v horkovzdušné troubě max. na 170 a pouze 20 min. (mám koláčovou formu o malinko větší, než by tomuto receptu slušelo) a opravdu se povedl tak jak má, tzn. uprostřed byl lehce mazlavý. Vynikající recept a navíc téměř bez práce! 1.

  • Petule B. | 8. 2. 2009 15:50

    Tak jsem si ho střihla podruhé a dala opravdu pozor na pečení a výsledek byl super. Uvnitř byl lehce mazlavý jak má být. Pekla jsem v horkovzdušné troubě max. na 170 a jen 20 min, mám totiž koláčovu formu o trošku větší, než by tomuto receptu slušelo. Je fakt výborný a skoro bez práce. 1.

  • Petule B. | 7. 2. 2009 17:11

    Tak jsem si ho střihla podruhé a tentokrát jsem dávala opravdu velký pozor na pečení. Tentokrát se mi povedl skoro tak jak má být, tzn. vevnitř trochu mazlavý. Pekla jsem v horkovzdušné troubě na max. 170 a jen 20 min, protože mám koláčovou formu o něco větší, než by tomuto receptu slušelo. Je opravdu výborný, u nás chutnal všem!

  • Petule B. | 23. 3. 2008 23:28

    Ja ho upekla dnes, chutove byl velice dobry, ale nechala jsem ho tam o trosku dele, cca 35 min a nebyl ani trochu mazlavy, jak jsem se tesila, ale vysuseny. Pekla jsem ho na 200. Chyba byla zrejme v dobe peceni a teplote. Na kolik se to ma peci aby to bylo tak jak ma byt? Jinak recept chvalim, je jednoduchy, rychly a chutove skvely.

  • SV | 2. 12. 2006 12:58

    Tak , právě jsem dopekla. Recept hodnotit nebudu,jelikož se mě vůbec nepovedl.25 minut mě zdaleka na upečení fondant nestačilo, mouku jsem dala polohr. a výsledek byl : těžký moučník, který mezi oblíbené nezařadím.Ostatní z tohoto moučníku neodrazuji, protože u mě to mohlo být rukama nebo troubou ??

  • Zuzana Národová | 1. 12. 2006 21:23

    Vzhledem k tomu, že ve Francii mají mouku jen jednu, tak jsem to zapomněla napsat, omlouvám se. Já dávám hladkou popřípadě smíchám půl napůl hladkou s polohrubou.

  • Romana | 1. 12. 2006 16:20

    Jaká se tam dává mouka? Děkuji.

  • Ludmila | 1. 12. 2006 11:32

    Ochutnala jsem na návštěvě a je to opravdu bezvadné, zvláště pro ty, co mají rádi čokoládu.

  • Eva P. | 25. 11. 2006 20:48

    Super. Tento recept znam a delam, jenom v trosku jiném pomeru. Poslu taky muj recept (pod cislem II).Ve Francii to je velka klasika.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hořká čokoláda Máslo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Sojčí těstovinový salát

Sojčí těstovinový salát

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Koprová omáčka se žampiony

Koprová omáčka se žampiony

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

128
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
96
Dýňová tortila
Dýňová tortila
92
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
72
Máslové řízky
Máslové řízky
51
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Čokoládový fondant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact