Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zida
|18. 3. 2017 20:06
dnes jsem vyzkoušela, úplně fantastický. mám menší formičky takže množství pro 2 bylo na 4 fondanty - formučky z Alberta keramické. do trouby jsem to dala pect na horkovzduch na 11 minut - formičky položené na plech vylitý do půlky vodou. byly super, zaprášila jsem je curkem a na talíř dala vedle zmrzku a maliny, foto přikládám, mnaaaaaaaaaaam
Barča
|21. 3. 2016 15:43
Dobrý den,
prosím myslíte že by šla místo keramických mističek použít forma na muffiny? Mističky jsem si roztřískala a než seženu nějaké ucházející, tak mi to bude trvat tak tisíc let. Děkuji :)
Verča
|13. 2. 2016 21:58
4 vajíčka + 4 žloutky
Jana
|10. 2. 2016 12:43
do receptu dáváte 4x vajíčka a 4x žloutky? nebo pouze 4x žloutky?
předem děkuji za odpověď.
Lenka M.
|17. 1. 2016 17:43
Vše se zadařilo, jen pro příště musím dát jen polovinu cukru, protože to je nepředstavitelně sladké. Pekla jsem na horkovzduch cca 11 min.
Jinak recept super.
bilaruze
|8. 9. 2015 17:24
Perfektní. Jen opravdu dodržet těch deset minut pečení, aby byl fondán uvnitř opravdu krásně tekutý. V kombinaci s malinovým coulis a troškou zakysané smetany, pohádka. Dělala jsem z rozpisu pro tři osoby, ale protože mám nižší keramické formičky, tak mi rozpis pro tři osoby vyšel na šest.
Recept vřele doporučuji a známkuji jedničkou!!!!!