• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový dort s krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 10
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový dort s krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 225
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce
    • 75
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g máslo
  • Krém
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g tvaroh
    • 130
      g cukr krupice
    • 80
      ml mléko
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1,50
      balení vanilkový pudink
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Těsto uhněteme z mouky, kakaa, cukru, vanilkového cukru, soli, másla a vejce. Menší dortovou formu vymažeme a vložíme těsto, po stranách uděláme okraje. Dáme na 40 minut chladit.
2
Předehřejeme si troubu.
3
Na krém vezmeme vejce a oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky utřeme s tvarohem, mlékem, citrónovou šťávou, cukrem a pudinkovým práškem. Tvarohový krém rozdělíme na dvě poloviny. Jednu necháme bílou a druhou dochutíme kakaem.
4
Světlou polovinu nalijeme na těsto a poté i tmavou polovinu.
5
Pečeme přibližně 55 minut.
6
Po vyndání z trouby necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • trollllllllll | 4. 11. 2014 15:09

    nic je nejlepší <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-)

  • eva | 1. 2. 2013 10:37

    na kolik stupnu peču?

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 1. 2012 10:08

    Pískový cukr je cukr krupice, ale jde použít vesměs i krystal, protože rozdíl mezi nimi je často zanedbatelný.

  • Nizi | 23. 1. 2012 07:48

    Dort je moc dobry i kdyz ja jako zacinajici kucharka jsem mela trosku problem, ale nakonec jsem to zvladla :-) Chci se zeptat co je piskovy cukr?

  • Linda | 29. 10. 2011 17:00

    Velmi dobrý a jednoduchý dort ! :-)

  • Andrea | 25. 7. 2011 21:27

    Když ten odkaz dáte na facebook, tak je jasné , že to přátelé rádi vyzkouší, zvlášť když byl den pečení milá "nnln" ! :-P:-P :-*:-*

  • nnln | 22. 7. 2011 17:34

    zvláštní..

  • nnln | 22. 7. 2011 17:33

    Recept vypadá dobře, ale za ten den, co tu recept je, už 5x hodnoceno?? zváštní..

  • Denisa | 22. 7. 2011 14:26

    Na přípravu dosti náročné,vypracování těsta,krém.Dlouho se peče.Ale stojí to za výsledek! Doporučuji :-)

  • nikýs | 21. 7. 2011 17:52

    Těšim se až to vyzkoušim... :-) Musí to chutnat určitě skvěle!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mraky

Mraky

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Kuře v sáčku

Kuře v sáčku

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
19
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
18
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact