• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový dort s krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 10
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový dort s krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 225
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce
    • 75
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g máslo
  • Krém
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g tvaroh
    • 130
      g cukr krupice
    • 80
      ml mléko
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1,50
      balení vanilkový pudink
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Těsto uhněteme z mouky, kakaa, cukru, vanilkového cukru, soli, másla a vejce. Menší dortovou formu vymažeme a vložíme těsto, po stranách uděláme okraje. Dáme na 40 minut chladit.
2
Předehřejeme si troubu.
3
Na krém vezmeme vejce a oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky utřeme s tvarohem, mlékem, citrónovou šťávou, cukrem a pudinkovým práškem. Tvarohový krém rozdělíme na dvě poloviny. Jednu necháme bílou a druhou dochutíme kakaem.
4
Světlou polovinu nalijeme na těsto a poté i tmavou polovinu.
5
Pečeme přibližně 55 minut.
6
Po vyndání z trouby necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • trollllllllll | 4. 11. 2014 15:09

    nic je nejlepší <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-)

  • eva | 1. 2. 2013 10:37

    na kolik stupnu peču?

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 1. 2012 10:08

    Pískový cukr je cukr krupice, ale jde použít vesměs i krystal, protože rozdíl mezi nimi je často zanedbatelný.

  • Nizi | 23. 1. 2012 07:48

    Dort je moc dobry i kdyz ja jako zacinajici kucharka jsem mela trosku problem, ale nakonec jsem to zvladla :-) Chci se zeptat co je piskovy cukr?

  • Linda | 29. 10. 2011 17:00

    Velmi dobrý a jednoduchý dort ! :-)

  • Andrea | 25. 7. 2011 21:27

    Když ten odkaz dáte na facebook, tak je jasné , že to přátelé rádi vyzkouší, zvlášť když byl den pečení milá "nnln" ! :-P:-P :-*:-*

  • nnln | 22. 7. 2011 17:34

    zvláštní..

  • nnln | 22. 7. 2011 17:33

    Recept vypadá dobře, ale za ten den, co tu recept je, už 5x hodnoceno?? zváštní..

  • Denisa | 22. 7. 2011 14:26

    Na přípravu dosti náročné,vypracování těsta,krém.Dlouho se peče.Ale stojí to za výsledek! Doporučuji :-)

  • nikýs | 21. 7. 2011 17:52

    Těšim se až to vyzkoušim... :-) Musí to chutnat určitě skvěle!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Esíčka

Esíčka

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
30
Staročeský domácí chléb
Staročeský domácí chléb
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Smutek Moniky Absolonové: Jonáš má nádor

Smutek Moniky Absolonové: Jonáš má nádor

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact