• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládový dort s krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 10
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládový dort s krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 225
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      ks vejce
    • 75
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g máslo
  • Krém
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g tvaroh
    • 130
      g cukr krupice
    • 80
      ml mléko
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1,50
      balení vanilkový pudink
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Těsto uhněteme z mouky, kakaa, cukru, vanilkového cukru, soli, másla a vejce. Menší dortovou formu vymažeme a vložíme těsto, po stranách uděláme okraje. Dáme na 40 minut chladit.
2
Předehřejeme si troubu.
3
Na krém vezmeme vejce a oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky utřeme s tvarohem, mlékem, citrónovou šťávou, cukrem a pudinkovým práškem. Tvarohový krém rozdělíme na dvě poloviny. Jednu necháme bílou a druhou dochutíme kakaem.
4
Světlou polovinu nalijeme na těsto a poté i tmavou polovinu.
5
Pečeme přibližně 55 minut.
6
Po vyndání z trouby necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort ze 150 g

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • trollllllllll | 4. 11. 2014 15:09

    nic je nejlepší <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-)

  • eva | 1. 2. 2013 10:37

    na kolik stupnu peču?

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 1. 2012 10:08

    Pískový cukr je cukr krupice, ale jde použít vesměs i krystal, protože rozdíl mezi nimi je často zanedbatelný.

  • Nizi | 23. 1. 2012 07:48

    Dort je moc dobry i kdyz ja jako zacinajici kucharka jsem mela trosku problem, ale nakonec jsem to zvladla :-) Chci se zeptat co je piskovy cukr?

  • Linda | 29. 10. 2011 17:00

    Velmi dobrý a jednoduchý dort ! :-)

  • Andrea | 25. 7. 2011 21:27

    Když ten odkaz dáte na facebook, tak je jasné , že to přátelé rádi vyzkouší, zvlášť když byl den pečení milá "nnln" ! :-P:-P :-*:-*

  • nnln | 22. 7. 2011 17:34

    zvláštní..

  • nnln | 22. 7. 2011 17:33

    Recept vypadá dobře, ale za ten den, co tu recept je, už 5x hodnoceno?? zváštní..

  • Denisa | 22. 7. 2011 14:26

    Na přípravu dosti náročné,vypracování těsta,krém.Dlouho se peče.Ale stojí to za výsledek! Doporučuji :-)

  • nikýs | 21. 7. 2011 17:52

    Těšim se až to vyzkoušim... :-) Musí to chutnat určitě skvěle!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr krupice Hladká mouka Kakao Máslo Mléko Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Milionová polévka

Milionová polévka

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Jemné kuřecí závitky

Jemné kuřecí závitky

Sekaná podle Itala

Sekaná podle Itala

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový recept)

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…

Doporučujeme

60 minut
Cuketové cannelloni s ricottou

Cuketové cannelloni s ricottou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
26
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
26
Ostružinový koláč s broskvemi
Ostružinový koláč s…
21
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
AHA.cz Všechno je jinak! Okolnosti odchodu Boučka

Všechno je jinak! Okolnosti odchodu Boučka

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Ženy.cz Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Blesk.cz Solaříková z Ordinace s maminkou: Neuvěřitelná podoba!

Solaříková z Ordinace s maminkou: Neuvěřitelná podoba!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Čokoládový dort s krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact