Mléko a rozlámanou čokoládu rozpusťte na mírném ohni za stálého míchání a nechte zchladnout. Změklé máslo utřete s cukrem, skořicí a vejci na hladký krém, po částech do něj vmíchejte prochladlé čokoládové mléko a mouku prosetou s práškem do pečiva. Těsto vlijte do máslem vytřené a hrubou moukou vysypané dortové formy, vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte asi 1 hodinu. Nechte zchladnout a dvakrát prokrojte. Z mléka a pudinkového prášku uvařte hustý pudink, vmíchejte do něj 25 g másla, postavte do studené lázně a míchejte do zchladnutí. Změklé máslo utřete s cukrem a rumem na hladký krém, po částech do něj zašlehejte pudink. Spodní díl dortu potřete krémem, posypte dvěma na kostičky nakrájenými broskvemi a opakujte v další vrstvě. Pak celý dort potřete krémem. Třetinu mandlí umelte a posypte jimi boky dortu. Povrch ozdobte mandlemi, potřete je dort-želé připraveným podle návodu, obložte mandlemi a nechte dobře vychladit.