ks
puding
Premium puding od Dr.Otkera- Hořká čokoláda
500
ml
mléko plnotučné
cukr
dle vlastní chuti
80
g
čokoláda na vaření
nejlépe s 70% kakaa
3
ks
tatranka
na ozdobu
ovesné vločky
dle množství pohárků
2
ks
zakysaná smetana
Postup přípravy receptu
1
Čokoládové náplně:
2
Nejprve si připravíme puding dle návodu na obalu. Podstatně menší část ještě teplého pudingu dáme stranou a do ní přidáme nalámanou čokoládu, která se nám zde musí zcela rozpustit (podle potřeby hmotu přihřejeme).
3
Větší část pudingu smícháme s 2 tvarohy, dosladíme moučkovým cukrem.
4
Bílá náplň:
5
Smícháme 1 tvaroh a 2 zakys. smetany, dosladíme opět cukrem.
6
Hmoty vrstvíme do pohárů následovně: první přijde bílá náplň, pak opražené ovesné vločky (vychladlé), menší čokoládová náplň a nakonec tvarohovo-čokoládová. Dozdobíme tence pokrájenou tatrankou.