Toto cukroví jsem pekla 15.12.2006 a rohlíčky do dnešního dne (3.ledna 2007) nezměkly. Postupovla jsem přesně podle receptu!Jsou to rohlíčkové "keksy".Část jsem jich plnila krémem a slepovala v touze po jejich změnkutí. Nezměkly. Asi mají být křupavé. U nás považujeme za dobré cukroví jinou kvalitu i chuť. Cukroví přesto nezatracuji.
Včera jsem udělala těsto a dneska rohlíčky upekla. Trochu jsem měla problémy při válení rohlíčků. Těsto se mi rozpadalo. Tak nevím, kde jsem udělala chybu oproti Ádě Kopcové. Chuťově jsou vynikající. Uvidíme jestli se mi ještě trochu rozleží a změknou....
Tak včera jsem je upekla.S těstem se dobře pracuje ,krásně vonělo a chutnalo.Já jsem je neobalovala v cukru .Tak zatím čekám až se trošku rozleží.Jinak jsou chutné a opravdu čokoládové.
Misto nutelly jsem pouzila cokoladovou penu, nutelly je skoda na vareni a take je pomerne draha. A taky se podarilo. Pekla jsem asi trinact minut pri 170 stupnich. Dekuji za recept.
Jsou fakt výborné, manželovi chutnají víc než vanilkové :-)