Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme postupně sníh z bílků a mouku s práškem, kakaem a čokoládou. Rozdělíme na 2 části a každou zvlášť na plechu upečeme. Vychladlý plát pokapeme šťávou a natřeme máslovou náplň. Druhý plát potřeme džemem a uložíme na máslovou náplň džemem nahoru. Potřeme bílkovou polevou a šlehačkou vyšlehanou s kakaem. Necháme ztuhnout v chladničce a krájíme na obdélníkové řezy.
2
Náplň: z mléka, mouky a žloutků uvaříme nad párou kaši, do teplé vmícháme bílou čokoládu a necháme ji rozpustit. Máslo vymícháme s cukrem, přidáme kaši a spolu vyšleháme.
3
Bílková poleva: nad párou vyšleháme bílky s cukrem.
4
Kakaová šlehačka: smetanu ke šlehání, ztužovač a kakao vyšleháme dotuha.
5
Řezy nejsou právě nejlacinější ani časově nenáročné, ale vypadají pěkně a jsou i dobré.