Celá vejce třeme nebo šleháme s cukrem do pěny. Pak přidáme nastrouhanou čokoládu a mouku. Zlehka zamícháme a dáme do hodně vymazané a vysypané formy. Pečeme zhruba 15-20 minut, záleží na troubě. Já to zkouším jehlicí.
2
Maminka na ně dávala rumovou polevu, ale jsou dobré i s čokoládovou. Pařížská šlehačka by také nebyla marná. To už podle chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavla Teclová
|12. 3. 2009 16:29
Nechybí tam třeba kypřící prášek jinak to těsto přeci nevyleze...
Adela
|30. 5. 2007 22:47
Rezy jsou vyborne,ale chce to do testa pridat trochu mleka, aby nebylo tak tuhe.Jinak vrele doporucuju.Potrene cokoladovou polevou nebo marmeladou jsou naprosto vynikajici.
Mňamka Uaaa
|10. 5. 2007 14:03
Jsou fakto super. Doporučuju
Sabina Drtilová
|24. 7. 2006 12:30
Po těchto komentáích to nebudu radši skoušet
PETRA
|19. 3. 2006 14:33
Dnes jsem pekla tuto buchtu a je to spíše jako sušenky.Tuhé těsto
Olga
|22. 6. 2005 10:49
Přijde mi, jako by tam něco chybělo. Třeba tuk?
Lucie
|21. 6. 2005 13:17
Zkoušela jsem to před týdnem,ale těsto bylo šíleně tuhé,neměl by se udělat zvlášť sníh, nebo přidat voda?já vodu nakonec přidala jinak bych to nedostala z mísy,a dělala jsem to přesně podle receptu.Ale ´jinak je to moc dobrý.
a b
|27. 2. 2005 17:33
Výborné...
alena
|1. 12. 2004 15:42
taky to znám od maminky,ale je to šíleně křehké,špatně se to krájí a dává na talíř.
Jana z VM
|1. 12. 2004 10:57
Tohle musí být taky výborný, když se tak dívám na to složení !! A pařížská šlehačka s čokoládovou polevou nahoru..... :)))