Předehřejte troubu. Smíchejte mouku, čokoládu, kakao, cukr a prášek do pečiva. Rozšlehejte vejce, přidejte mléko a olej. Vlejte do sypké směsi a promíchejte. Silikonovou formu na muffiny nemusíte vymazávat, plňte do 3/4 a pečte asi 20-30 minut. Jsou dobré teplé i studené. Můžete si je před podáváním polít rozpuštěnou hořkou čokoládou.
Strašně málo těsta! Chtělo by to minimálně 1,5 dávky na 12 muffinů. Vyšly mi sotva 2cm vysoké.
Katka K.
|26. 11. 2012 10:43
Taky jsem zkoušela a byly moc dobré.Do těsta jsem dala celý kypřící prášek a byly krásně nadýchané.Neměla jsem žádný z problémů které popisují dámy níže.takže ode mne za jedna :-)
Ahoj...vyzkoušela jsem a nejsou moc chuťově dobré...a hlavně muffin má být nadýchaný a ne,jako čokoláda v košíčkách...:-(...Zkus přidat trochu droždí a kokos a polít ovocnou polevou a posypat mandlemi...:)
Dětem nechutnaly.Málo nadýchané, málo sladké.Podle receptu jsem dala sodu,ale asi tam měl být i prášek do pečřiva -není v surovinách uveden.Nešly vyndat z košíčků :-(
Buffy
|30. 11. 2010 18:33
Jaky cukr??
Buffy
|30. 11. 2010 18:20
A na kolik muffin to je??
Zuzka
|24. 11. 2010 15:57
Prosím můžu se jenom zeptat na kolik předehřát troubu? O:-) ;-) :-))
Kuchařky
|20. 11. 2010 16:26
Je to dobry jenom je to mene sladke ale jinak mnamka. :-*
Musím říct, že to bylo dobré,jen mne tak napadlo,že by se dal přidat třeba džem, nebo povidla,jako se dává do perníku pro zjemnění..bylo by to zajímavé...
pavla kuglerova
|12. 8. 2009 18:37
Získala jsem formu na mufiny z tuperware,v mikrovlné troubě do 10 minut hotové.Ale stačí i 6minut,a jsou upečené.je to vyzkoušeno.
Jana Kubáčková
|30. 4. 2009 06:34
Pekla jsem na 175 stupňů 30 minut a stačilo to.
Jana Kubáčková
|30. 4. 2009 06:33
Poprvé jsem dělala přesně podle receptu, ale šli špatně vyndavat z košíčků. Podruhé jsem místo oleje dala 50g másla a vyšlehala s cukrem a mléka jenom aby těsto bylo tak akorát. Obojí chuťově moc dobré, těsto vyjde akorát na 1 plech - 12 muffinů. Dávám 1. Kakaa jsem dala jen lžíci, nám to stačilo:-)
Eva J.
|18. 4. 2009 22:00
Na 170 stupňů za půl hodinky? Přijde mi to relativně málo, ale zkusím, nějak to dopadne. Každopádně díky.
Jarka O.
|29. 3. 2009 19:02
Evo, já peču na 170°C.
Eva J.
|29. 3. 2009 17:14
Můžete někdo prozradit začátečnici, na kolik stupňů to pečete? Děkuji :)
Barbora B.
|14. 2. 2009 10:41
Vyborne, nie moc sladke, sama cokolada! Urcite zopakujem.
Mária Rajkovová
|21. 1. 2009 19:46
naozaj výborné a rýchle.nič som nepridávala ani neuberala a su fakt super!!!
Kamila Kleskeňová
|10. 2. 2008 18:04
s cokoladou urcite vyzkousim.
Táňa K.
|10. 2. 2008 15:21
Pekla jsem podruhé a dala více cukru, poprvé se mi muffiny zdály na tolik kakaa málo sladké. Ještě jsem do těsta přidala nasekanou tmavou a bílou čokoládu a po upečení polila polevou z bílé čokolády. Je to dobrá rychlovka.
Kamila Kleskeňová
|4. 11. 2007 13:49
Vylepsit je taky muzeme napriklad rybizem, cerstvym nebo i mrazenym. Pred pecenim je posypeme rybizem a budou to cokoladovo ovocne muffinky. Zrovna je pecu:)
Miriam
|2. 11. 2007 23:41
recept na muffinky je super. Rychlé a výborné.
Kamila Kleskeňová
|30. 10. 2007 15:48
Jiste, neuvedla jsem to-je to na 6 velkych muffinu. Tak akorat do me silikonove formy:)
Jana
|30. 10. 2007 10:44
Můžete mi prosím poradit, kolik je z téhle dávky papírových košíčků muffin? Děkuji.