Pekáček s vyšším okrajem o velikosti 20x20cm vyložte potravinovou fólií a lehce ji potřete olejem.
2
Asi 90ml vody zahřejte a promíchejte s prosátým kakaem.
3
Želatinu namočte ve 120ml vody. Zbytek vody svařte s krupicovým cukrem a sirupem při 120 °C. Pokud nemáte teploměr do 200°C, použijte kovové očko. Až se z něj podaří vyfouknout bublinka, je rozvar hotový (pozor na vysokou teplotu). Ideální konzistenci má, když do něj opatrně namočíte dva prsty a jakmile je začnete od sebe oddalovat, táhne se mezi nimi jako nit.
4
Namočenou želatinu míchejte v mixéru s kakaovou hmotou a cukerný rozvar pomalu přilévejte po stěně. Pak zvyšte rychlost a šlehejte, dokud nevznikne hustá pasta.
5
Hmotu nalijte do pekáče a nechte ztuhnout v chladu, nejlépe přes noc. Pak nakrájejte ostrým nožem na kostky a ty obalte v kakau. Uchovávejte v chladu.