Piškoty rozdrtíme, nejlépe válečkem. Z piškotů, cukru, 100% tuku, vejce, kakaa a ořišků vypracujeme za pomocí rumu těsto, ze kterého tvarujeme kuličky, které obalujeme v kokosu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Andrea Veselá
|12. 12. 2007 10:34
četla jsem si komentáře, recept se zdá snadný, ale co zkusím, tak tam dát Heru a dám vědět - akorát by mne zajímalo, jaký druh oříšku tam dát, protože oříšky jsou taky různé (různě mastné)
karajda
|9. 12. 2006 19:38
takže mám použít máslo nebo olej?
Anonym
|2. 1. 2006 11:51
Myslíte, že je sádlo horší než máslo? Například cholesterolu má méně.
Aleš Holub
|30. 12. 2005 21:10
A nebylo by lepší místo tuku máslo?Tuk to je jako tam nacpat sádlo.
Jana Wernischova
|21. 11. 2005 09:20
Oříšků asi přiměřeně tak, aby se těsto dobře koulelo do kuliček, tj. nebylo příliš vlhké, ale nesypalo se, nelze přesně určit. Já osobně ale dodržuji zásadu, že pokud jou v nepečeném cukroví oříšky, obaluji zase v oříškách nebo v kakau. Pokud chci obalovat v kokosu, dávám kokos i dovnitř - chť je pak výraznější, jednodruhová.