Z čokolády a tuku připravíme polevu. Bílek, cukr a marmeládu vyšleháme do husté pěny. Do papírových košíčků nalijeme lžičku (nebo malou polévkovou lžíci) polevy, pomocí sáčku nastříkáme pěnu a znovu přilijeme čokoládu. Zapíchneme oříšek nebo lentilku a necháme ztuhnout.
2
Takto se dají využít zbylé bílky. Když máme méně času, pěnu můžeme dávat do košíčků i pomocí 2 lžic.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
KristynaB
|19. 12. 2014 06:23
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
KristynaB
|19. 12. 2014 06:23
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
KristynaB
|19. 12. 2014 06:23
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
KristynaB
|19. 12. 2014 06:23
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
KristynaB
|19. 12. 2014 06:22
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
KristynaB
|19. 12. 2014 06:22
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D
mirka
|9. 12. 2012 16:59
vyborny moc nam chutna .diky moc :-))
Nikol
|26. 10. 2011 09:20
mas pravdu Kiki
kikina
|26. 10. 2011 09:18
moc dobre akorat ta cokolada mi na tom nechutnala
<:-)
marie kratochvílová
|13. 7. 2011 14:54
pro kolik osob to je prosím ?????
GangFox
|13. 12. 2010 19:32
Chystám se udělat tadyten recept ale nevim kolik tam mám dát marmelády? bud vsechno a nebo jenom trochu?????????????????
O:-)
Helena K.
|7. 1. 2008 20:40
Tento recept hned dávám do oblíbených.Paní Terezko,díky
Marsi
|7. 1. 2008 19:31
Jolanko jak uz psala devcata,klidne pouzijte,zkuste treba Fitnesovou palacinku,recept jsem tady kdysi vlozila.
Tereza J.
|7. 1. 2008 11:49
Jolanka, sneh netreba šľahať v pare. Šľaháte s marmeládou, takže dostanete peknú penu.
Hela -
|7. 1. 2008 10:23
Pokud jste je měla uzavřené, můžete je klidně použít. Já je střádám na vánoce i měsíc, protože peču sněhové z více než 60 bílků a dají se vždy i dobře našlehat.
Di
|7. 1. 2008 09:43
Bílky vydrží, paní Jolano, dlouho. Klidně udělejte pusinky nebo bílkový chlebíček. Já to tak po Vánocích dělám. Pokud máte sladkého již po krk, přidejte je třeba do vajíček na obalování.
Jolana Janková
|6. 1. 2008 12:32
Prosím o radu, zapomněla jsem přes vánoce bílky v ledničce v hrníčku, zastrčené vzadu v ledničce, můžu je nějak ještě použít nebo je mám raději vyhodit? Děkuji Jarka
Jolana Janková
|6. 1. 2008 12:29
Chci se zeptat jestli se sníh nemusí šlehat v páře. Děkuji Jolana
Tereza J.
|6. 1. 2008 09:22
Dlho nevydržia, zbaštia sa raz-dva:))) Ale vážne, vydržia dlhšie, pretože tam sa nemá, čo pokažiť. Skladujem v chlade, v špajzi. Ale vravím, to málokedy. Ich príprava je rýchla, väčšinou sa do 2druhého dňa zjedia.
Eva Červenková
|5. 1. 2008 13:34
jak dlouho košíčky vydrží a kde je skladujete?
Helča z hor
|18. 12. 2007 16:24
Musela jsem udělat ze dvou dávek.První mi sež....Dávám za 1
Lenka
|18. 12. 2007 15:04
Tak jsem to právě dodělala a vypadá to moc hezky. Dala jsem ale 3 lžíce rozmixovaného meruňkového džemu. Celkem jsem naplnila 38 košíčků. Díky za recept. Lenka
Maja Šavelová
|6. 12. 2007 01:42
Veľmi dobré.Mňam
Tereza Jarčušková
|18. 12. 2006 15:21
Použite maslo alebo iný tuk, ktorý sa za izbovej teploty príliš rýchlo netopí.
Tamara Nova
|18. 12. 2006 01:20
rada bych vyzkousela tento recept,vypada velmi lakave.Prosim o radu, ziji v USA a marne hledam neco podobneho nasemu 100 procentnimu tuku.Dekuji za rychlou odpoved/
Verbenka
|16. 12. 2006 21:10
Dneska jsem vyzkoušela. Jsou dobré, je to velice zajímavé cukroví, efektní a není ani moc pracné. Jen nevím, jak s tou trvanlivostí. Zatím mizí rychleji, než vosí hnízda.
Naďa
|20. 12. 2005 21:54
Co se týče trvanlivosti,musím potvrdit slova paní Ivany.Nevydržely ani nám,příště je líp schovám!Jinak bezva a celkem rychlé.
Ivana Nováčková
|19. 12. 2005 20:13
Tak jsem to vyrobila a trvanlivé to není, dvojitá dávka zmizela okamžitě. Bezva nápad.Dík za něj.
Tereza Jarčušková
|14. 12. 2005 06:48
Stačí robiť pred Vianocami, ale vydrží vám to dlho, nemá sa tam čo pokaziť, ani pena vám nespadne.
Ivana Nováčková
|13. 12. 2005 22:18
Chtěla bych se Terezky zeptat, jak je tohle cukroví trvanlivé, zda se musí dělat až na poslední chvíli, nebo vydrží pár dní?