• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čokoládové košíčky
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládové košíčky

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládové košíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 80
      g ztužený tuk
    • 1
      ks bílek
    • 2
      lžíce cukr krystal
    • 2
      lžíce rybízová marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Z čokolády a tuku připravíme polevu. Bílek, cukr a marmeládu vyšleháme do husté pěny. Do papírových košíčků nalijeme lžičku (nebo malou polévkovou lžíci) polevy, pomocí sáčku nastříkáme pěnu a znovu přilijeme čokoládu. Zapíchneme oříšek nebo lentilku a necháme ztuhnout.
2
Takto se dají využít zbylé bílky. Když máme méně času, pěnu můžeme dávat do košíčků i pomocí 2 lžic.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mini košíčky jako rakvičky

Mini košíčky jako rakvičky

Košíčky s vanilkovým krémem

Košíčky s vanilkovým krémem

Košíčky Izidor

Košíčky Izidor

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:23

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:23

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:23

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:23

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:22

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • KristynaB | 19. 12. 2014 06:22

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda se pečou t bílky nebo mám dát jenom tak ztuhnout děkuji :-S :-D :-D

  • mirka | 9. 12. 2012 16:59

    vyborny moc nam chutna .diky moc :-))

  • Nikol | 26. 10. 2011 09:20

    mas pravdu Kiki

  • kikina | 26. 10. 2011 09:18

    moc dobre akorat ta cokolada mi na tom nechutnala <:-)

  • marie kratochvílová | 13. 7. 2011 14:54

    pro kolik osob to je prosím ?????

  • GangFox | 13. 12. 2010 19:32

    Chystám se udělat tadyten recept ale nevim kolik tam mám dát marmelády? bud vsechno a nebo jenom trochu????????????????? O:-)

  • Helena K. | 7. 1. 2008 20:40

    Tento recept hned dávám do oblíbených.Paní Terezko,díky

  • Marsi | 7. 1. 2008 19:31

    Jolanko jak uz psala devcata,klidne pouzijte,zkuste treba Fitnesovou palacinku,recept jsem tady kdysi vlozila.

  • Tereza J. | 7. 1. 2008 11:49

    Jolanka, sneh netreba šľahať v pare. Šľaháte s marmeládou, takže dostanete peknú penu.

  • Hela - | 7. 1. 2008 10:23

    Pokud jste je měla uzavřené, můžete je klidně použít. Já je střádám na vánoce i měsíc, protože peču sněhové z více než 60 bílků a dají se vždy i dobře našlehat.

  • Di | 7. 1. 2008 09:43

    Bílky vydrží, paní Jolano, dlouho. Klidně udělejte pusinky nebo bílkový chlebíček. Já to tak po Vánocích dělám. Pokud máte sladkého již po krk, přidejte je třeba do vajíček na obalování.

  • Jolana Janková | 6. 1. 2008 12:32

    Prosím o radu, zapomněla jsem přes vánoce bílky v ledničce v hrníčku, zastrčené vzadu v ledničce, můžu je nějak ještě použít nebo je mám raději vyhodit? Děkuji Jarka

  • Jolana Janková | 6. 1. 2008 12:29

    Chci se zeptat jestli se sníh nemusí šlehat v páře. Děkuji Jolana

  • Tereza J. | 6. 1. 2008 09:22

    Dlho nevydržia, zbaštia sa raz-dva:))) Ale vážne, vydržia dlhšie, pretože tam sa nemá, čo pokažiť. Skladujem v chlade, v špajzi. Ale vravím, to málokedy. Ich príprava je rýchla, väčšinou sa do 2druhého dňa zjedia.

  • Eva Červenková | 5. 1. 2008 13:34

    jak dlouho košíčky vydrží a kde je skladujete?

  • Helča z hor | 18. 12. 2007 16:24

    Musela jsem udělat ze dvou dávek.První mi sež....Dávám za 1

  • Lenka | 18. 12. 2007 15:04

    Tak jsem to právě dodělala a vypadá to moc hezky. Dala jsem ale 3 lžíce rozmixovaného meruňkového džemu. Celkem jsem naplnila 38 košíčků. Díky za recept. Lenka

  • Maja Šavelová | 6. 12. 2007 01:42

    Veľmi dobré.Mňam

  • Tereza Jarčušková | 18. 12. 2006 15:21

    Použite maslo alebo iný tuk, ktorý sa za izbovej teploty príliš rýchlo netopí.

  • Tamara Nova | 18. 12. 2006 01:20

    rada bych vyzkousela tento recept,vypada velmi lakave.Prosim o radu, ziji v USA a marne hledam neco podobneho nasemu 100 procentnimu tuku.Dekuji za rychlou odpoved/

  • Verbenka | 16. 12. 2006 21:10

    Dneska jsem vyzkoušela. Jsou dobré, je to velice zajímavé cukroví, efektní a není ani moc pracné. Jen nevím, jak s tou trvanlivostí. Zatím mizí rychleji, než vosí hnízda.

  • Naďa | 20. 12. 2005 21:54

    Co se týče trvanlivosti,musím potvrdit slova paní Ivany.Nevydržely ani nám,příště je líp schovám!Jinak bezva a celkem rychlé.

  • Ivana Nováčková | 19. 12. 2005 20:13

    Tak jsem to vyrobila a trvanlivé to není, dvojitá dávka zmizela okamžitě. Bezva nápad.Dík za něj.

  • Tereza Jarčušková | 14. 12. 2005 06:48

    Stačí robiť pred Vianocami, ale vydrží vám to dlho, nemá sa tam čo pokaziť, ani pena vám nespadne.

  • Ivana Nováčková | 13. 12. 2005 22:18

    Chtěla bych se Terezky zeptat, jak je tohle cukroví trvanlivé, zda se musí dělat až na poslední chvíli, nebo vydrží pár dní?

  • Liliana Krčlová | 30. 11. 2005 11:57

    Zajímavá mňamka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Pošírování Syrové Chlazení Šlehání Vánoce Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda na vaření Cukr krystal Rybízová marmeláda Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Jahodový likér

Jahodový likér

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Makový jablečník

Makový jablečník

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Řezy Margot

Řezy Margot

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
23
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
22
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
21
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Čokoládové fondue
Čokoládové fondue
Čokoládové fondue s aromalampou
Čokoládové fondue s aromalampou
Čokoládové knedlíky ve vanilkové koupeli
Čokoládové knedlíky ve vanilkové koupeli
Čokoládové madlenky
Čokoládové madlenky
Čokoládové marshmallows
Čokoládové marshmallows
Čokoládové mini dacquoise
Čokoládové mini dacquoise
  • Recepty.cz
  • Čokoládové košíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact