• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čokoládové hrudky IV.
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládové hrudky IV.

autor: fayy
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládové hrudky IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • čokoláda na vaření (bílá a mléčná)
    • cornflakes celozrnné (používám lupínky Fitness)
    • rozinky
    • hnědý rum
    • kokos
    • vlašské ořechy nebo lískové
    • strouhaný kokos
    • papír na pečení
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Rozinky namočím do rumu, aby dostaly dobrou chuť. Oříšky vlašské nasekám nožem na kousky a dám na plech vyložený pečícím papírem. Nechám sušit až zezlátnou a začnou vonět. Pak je vytáhnu z trouby a smíchám je s nalámanými lupínky. Rozpustím čokoládu, přidám trochu tuku a vmíchám lupínky s oříšky, přidám trochu kokosu, rozinek a jakéhokoliv jiného sušeného ovoce. Vzniklou hmotu zamíchám a lžičkou tvořím na pečící papír hromádky či malinké placičky. Můžeme dělat ze všech typů čokolád. Já vždycky udělám velké množství směsi a pak rozdělím na 3 díly a dělám hrudky z mléčné, hořké i bílé čokolády. Tmavé hrudky zdobím bílou čokoládou a naopak. Nechám zaschnout, pak hodím do misky s víkem do lednice a užírám :-)
2
Je to dražší recept, ale vynikající.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové hrudky z křížal

Skořicové hrudky z křížal

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Lupínkové hrudky

Lupínkové hrudky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dagmar | 9. 11. 2007 13:44

    Recept vypadá fakt výborně, vánoce jsou jednou za rok, tak nebudeme šetřit. Já jsem teda zkušená kuchařka, ale bez jakéhokoliv údaje o množství si teda netroufnu. Nešlo by napsat alespoň zhuba kolik čeho?Určitě by výsledek nebyl jak má být když budu odhadovat. Ta směs musí přece mít nějakou konzistenci a ta lze dosáhnout jen , pokud budu znát množství.děkuji

  • Gábina H | 8. 11. 2007 12:55

    To se nepeče, jen se dělají hromádky a nechají se zaschnout na plechu.

  • lenka | 8. 11. 2007 12:38

    To se dá upéct? Na jak dlouho a na kolik stupňů?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Vánoce Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cornflakes Hnědý rum Kokos Papír na pečení Rozinky Strouhaný kokos Tuk Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Napoleon řezy II.

Napoleon řezy II.

Borůvkový (višňový)  likér

Borůvkový (višňový) likér

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Filety po italsku

Filety po italsku

Krůtí chilli con carne

Krůtí chilli con carne

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

70
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
69
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Čokoládové hrudky IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact