Všechny ingredience (kromě čokolád a vejce) smícháme, vypracujeme těsto a necháme 40 minut vykynout. Poté vytvoříme malé, asi centimetr silné obdélníčky, na kraj položíme půlku čtverečku mléčné čokolády a do dvou třetin přehneme. Na vniklou kapsičku položíme půlku čtverečku bílé čokolády a přikryjeme zbylou třetinou obdélníčku. Pečlivě zamačkáme přehyby, aby čokoláda nevytekla a obě patra zůstala oddělena stěnou z těsta. Po vypotřebování těsta ze všech útvarů ušoulíme malé bochánky, nahoře je velmi mělce do křížku nařízneme, naklademe na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi na 200 °C ani ne deset minut. Nejlepší je jíst za tepla, když je čokoláda ještě tekutá.