Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
farah
|2. 3. 2014 10:00
no tohle není tuhá poleva ale tekutá poleva na zmrzlinové poháry a podobně, podle ingrediencí je to v podstatě jen takový řídký puding.
Na tuhnoucí polevu na dorty potřebujete jiný typ - takové ty máslové a kakaem nebo čokoládou
Simča Sládková
|25. 7. 2010 19:42
No jo, když jsem špatná hospodyně a něco mi doma chybí, tak musím improvizovat :-)....
zdenka supolova
|25. 7. 2010 19:25
Teda Simonko(Simčo?),já smekám a obdivuji,jak si dovedete poradit,to mně,bohužel,chybí.
Simča Sládková
|25. 7. 2010 15:53
Dělala jsem polevu a během přípravy zjistila, že nemám kakaový pudink. Dala jsem místo něho škrob a přidala kakao a vanilkový cukr. Poleva je výborná, zejména na vanilkovou zmrzlinu posypanou drobným ovocem (maliny, jahody, rybíz).
Táňa K.
|5. 4. 2009 15:08
Tohle je klasická tekutá poleva na poháry. Já ji nejčastěji používám na pudink a domácí termix. Už v dětství jsem ji milovala s vanilkovým pudinkem, je výborná.
Jana Součková
|2. 9. 2008 18:20
To je možné,ale anonym dole psal,že je vhodná i na moučníky, tak jsem to zkusila...
Gábina H
|31. 8. 2008 21:16
Já myslím, že to má být tekutá poleva na poháry.
Oldřich Gargulák
|30. 8. 2008 21:23
On by to byl asi zázrak...2dl tekutin je moc! Já bych to odhadl max. na 0,5dl mléka.
Jana Součková
|30. 8. 2008 21:06
Zkoušela jsem tu polevu na míša řezy, je dobrá, ale nechtělo mi to za žádnou cenu zhoustnout (to jsem to vařila více jak 2 minuty,ale nakonec jsem to vzdala a na ty řezy to nalila jen tak a doufala, že to ztuhne...a ono ne... dokonce ani po 16 hodinách v lednici :D) Takže bych chtěla poprosit, aby mi někdo poradil, co dělám blbě (jsem teprve začátečník). Tak či tak, míša řezy měli i s tekutou polevu úspěch (brácha snědl čtvrtku pekáče na posezení :D)
Eliška Jalovcová
|19. 4. 2008 17:04
dobrý den,když udělam polevu na dort nebo kolač,normalně ztuhle,nebo zustane tekuta?dekuji
Anonym
|17. 11. 2007 14:26
uzasna...uzasna....uzasna....je dobra i na moucniky napr.misa rezy s touto polevou nemaji chybu