• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čokoládová bomba bez pečení
Napište svůj komentář k receptu

Čokoládová bomba bez pečení

autor: M.Květoňová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 42
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čokoládová bomba bez pečení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g kakao
    • 0,25
      l mléko
    • 1
      ks máslo může být i tuk na pečení
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      žloutek lze i bez něj - je to vyzkoušeno
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty velké = tj. á 240 g
    • hnědý rum nebo vaječný koňak (není tak ostrý)

Postup přípravy receptu

1
Ve 1/4 litru mléka rozpustíme na plotně celý balíček obyčejného kakaa a necháme mírně vychladnout.
2
Do mísy si dáme moučkový cukr, změklé celé máslo, žloutek a vanilkový cukr. Přidáme mírně vychladnuté kakao v mléce a šlehačem vyšleháme v krém.
3
Do druhé vyšší a větší mísy vysypeme 2 balíčky piškotů a pocákáme rumem nebo vaječným koňakem. Poté do piškotů vylijeme krém a dobře vše promícháme. Směs pak navrstvíme buďto do dortové formy nebo do nějaké mísy, já dávám do nerez rozšířené mísy, aby po vyklopení to mělo pěkný a zajímavý tvar.
4
Necháme odležet cca 1/2 dne, nejlépe je ale přes noc, druhý den vyklopíme a zdobíme dle fantazie.
5
Obrázkový postup k receptu najdete <a href=http://recepty.atlas.cz/special/cokobomba/>zde.</a>
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Čokoládová bábovka bez vajec

Čokoládová bábovka bez vajec

Kvetakova bomba

Kvetakova bomba

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romy | 31. 12. 2013 14:22

    Misto mleka muze byt s kakaem svarena voda, zloutek neni treba a osobne sladim slehacku a proto mam dezert radeji lehce horky, nedavam tedy tolik cukru. Znam ho od babicky a milujem ho cela rodina.

  • Lalinka | 28. 2. 2013 17:45

    :-\ musela jsem ochutnat už nezaležené :-)) ...mňamka,.. stačí trochu a zasytí to jako blázen...... ale jinak dobrota, doporučuji! :-*

  • Efka | 19. 3. 2011 16:31

    Ano, oni ty piškoty se tam vejdou :)

  • Iska | 16. 1. 2011 21:54

    Mám použít dva velké balíčky piškotů (240 g)? Připadá mi to hodně o.O

  • aja | 18. 2. 2008 14:08

    Moučník byl dobrý dala jsem jen jeden balíček piškotů a nahoru pravou šlehačku vyborné.

  • Bela | 16. 11. 2007 14:33

    Dezertik je vynikajuci, ale neodporucam konzumovat ludom trpiacim zapchou!

  • Anonym | 14. 11. 2007 14:27

    supr

  • Zuzana Šindlerová | 17. 9. 2007 10:17

    Výborné, jen jsem máslový krém zjemnila ještě tvarohem, vaječným koňakem jsem nešetřila, potřela ušlehanou šlehačkou a zdobila kompotovými mandarinkami.

  • Kateřina | 26. 6. 2007 17:20

    Dá se říct, že jsem v pečení a vaření začátečník. Proto jsem se z počátku bála, že směs neztuhne nebo se z nějakého jiného důvodu nepovedu. Ale byla jsem mile překvapená! Nejen, že krásně ztuhla, ale hlavně báječně chutná!

  • Veronika Trázníková | 27. 4. 2007 14:34

    ta čokoládová bomba je vinikaící dama všem chutnala.......a mimochodem mate to tu moc hezky. :)

  • Martina Machalcová | 22. 4. 2007 13:44

    Taky můžu potvrdit, u nás to taky nemělo úspěch. Už to nikdy dělat nebudu.

  • Romana | 19. 4. 2007 09:43

    Nám to vůbec nechutnalo, už nikdy dělat nebudu.

  • barbora | 6. 4. 2007 19:35

    zdá se to jeko dobrý recept

  • Lucie Z | 4. 4. 2007 11:08

    Pokud se někomu stalo, že moučník neztuhl, ale chutnal vám a chtěli by ste ho dělat znova, tak do studeného mléka dejte lžíci hladké mouky, rozmíchejte, přidejte kakao, přiveďte k varu a pokračujte dál podle receptu. Mouka tam cítit nebudete a po přidání ušlehaného másla s cukrem se opravdu vytvoří krém, který v lednici ztuhne.

  • Kamila Holanova | 3. 4. 2007 14:15

    Tento recept znám,je výborný!!!!Já dávám doSRNČÍHO HŘBETU,vypadá to pěkně a dobře se krájí.

  • Hana | 26. 3. 2007 18:31

    Znám to už nějaký čas a tento recept nemá chybu

  • Petra Janovská | 18. 3. 2007 15:24

    Vydařený zákusek.Nejprve jsem si myslela,že nic moc,ale pochvalovali jsme si ho všichni.Myslím,že na další oslavu ho udělám znova.Už po mě chtěli i recept.Doporučila jsem, aby se podívali na tyto stránky.

  • Erinka | 3. 3. 2007 20:36

    Tak při šlehání se mi to nejdřív srazilo, tak jsem to zkusila dát na chvilku do mikrovlnky, tak se mi podařila hladká hmota, ale tuhý krém ne:-( Fakt nevím, kde jsem udělala chybu:-( Nechám to do zítra v lednici a zkusím znova vyšlehat...

  • P :-) | 2. 3. 2007 11:05

    Určitě zkusím :-)

  • cicolina | 1. 3. 2007 14:46

    Pro P:-( - tak to zkuste znovu vyklopit do mísy a přidat ještě piškoty.-)

  • P :-( | 1. 3. 2007 13:53

    tak já to mám už v ledničce 4 dny a vždy když to nahnu tak to pořád z espoda vyteče..jsem naštvaná..Už to nikdy neudělám..ale dobrý to mohlo být

  • Lucie Z | 28. 2. 2007 17:49

    Simča Sládková jestli si čteš složení na balíčcích, tak mi neříkej, že si ještě nenarazila na udávání procent tuku. Čím vyšší je procento tuku, tím má máslo tužší konzistenci a je do nepečených moučníků (popř. cukrový) vhodnější, protože tuhne lépe než máslo které má nízký obsah tuku, to je to, které se snadno maže na chleba, bez toho, aniž bys ho musela vyndavat z ledničky dřív.

  • Simča Sládková | 28. 2. 2007 14:28

    Aha, tak to jo.... Já tedy ta směsná másla vůbec nekupuji, nechutnají nám. Čtu si DOBŘE složení na balíčku a jak se tam objeví podíl rostlinného másla, tak neberu :o))))

  • Hana Rožníčková | 28. 2. 2007 11:40

    Simčo, není máslo jako máslo. Je v tom velký rozdíl - nemluvím tady o rostlinném másle. Někteří výrobci napíšou na obal MÁSLO, ale s máslem živočišným to nemá nic společného. Např. AB máslo, je máslo s rostlinými tuky.

  • Simča Sládková | 28. 2. 2007 10:51

    Lucie Z - chtěla jsem se zeptat: co to je "máslo 87% tuku"? Neber to jako provokaci, jen zjišťuji asi značnou neznalost u sebe - já prostě kupuji MÁSLO a žádná procenta nezkoumám.

  • Lucie Z | 27. 2. 2007 09:47

    Bomba je opravdu chuťově výborná, už sem jí dělala dvakrát, ale pokaždé mi úplně neztuhla, vršek byl tekutý a to byla v lednici půl dne a přes noc! A to jsem dávala plnotučné mléko, poprvé nízkotučné a máslo sem schválně koupila s 87% tuku! Nevíte někdo proč?

  • Marcela Horáková | 19. 2. 2007 11:55

    Tak bomba fakt výborná, dělala jsem ji na oslavu narozenin a moje mamka jakožto i má budoucí tchýně se olizovali až za ušima :-) a krému je takakorát, také jsme tomu nemohli věřit ale opravdu výborný

  • Andra | 19. 2. 2007 08:24

    Podľa môjho názoru je tam tiež veľa piškótov na toto množstvo krému.

  • lenča | 18. 2. 2007 15:02

    Recept je opravdu dobře nezdravý,ale...kdo by odolal.Ale toho množství piškotů neodpovídá množství krému.Stačí dát 1 velké balení piškotů.

  • Kafenka :-) | 18. 2. 2007 13:14

    No mně taky toho krému vyšlo málo, příště ho udělám trochu víc, aby byly ty piškoty lépe obalené. Piškoty jsem pokapala rumem a griotkou a přidala jsem tam kousky ananasu.. Dobré..

  • SV | 17. 2. 2007 17:00

    Já nevím co jsem udělala špatně, ale bomba netuhne a netuhne. A to jsem ji dělala včera ráno (což byl pátek).Dnes večer ji potřebuji tuhou a aby byla mňam!!!!

  • Radka Honková | 17. 2. 2007 13:49

    Je to opravdu dobré dnes jsem to dělala je to super recept.Dávám jedničku shvězdičkou

  • MartinV | 16. 2. 2007 18:20

    Co místo vejce použít Vajahit - je běžně k dostání.

  • Kuchařka on-line | 16. 2. 2007 13:12

    Ingredience: ...1 žloutek (máme tady s ženskými vyzkoušeno i bez, takže není potřeba).

  • Alena Štěpánová | 16. 2. 2007 12:39

    Vypadá to výborně, ale bojím se dávat dětem něco se syrovým vejcem. Lze udělat krém i bez vejce?

  • Jolana Fričková | 16. 2. 2007 11:44

    já to dělám taky mám sice trošku jiný recept,ale je to opravdu bomba chutná to i manželovi který moc sladké nemusi.Kdo nezkusil vyzkoušejte.

  • Lenka | 16. 2. 2007 08:40

    Fakt vynikající! Opravdu bomba!

  • olga lisáková | 4. 2. 2007 11:00

    BOMBA!!! A čokoládová!!! Je to prostě výborné, velmi mi to připomíná pařížan a ten miluju, miluju prostě čokoládu v jakékoli podobě. Jen mi vyšlo toho krému trochu málo, takže jsem sotva opatlala všechny piškoty. Ale i tak výborné. Moc díky za recept.

  • Blažena Halušková | 3. 2. 2007 12:26

    Výsledek skvělý (pouze rodina hudruje, že drží diety a já jim tak vyvařuju). Jo, jo, neváží si toho. Život je naučí .... dávám za jedna

  • Blažena Halušková | 1. 2. 2007 14:59

    Děkuji mnohokrát za obrázkový postup. Pochopila jsem to dokonce i já. "Bomba" už je v lednici a jsem velice žádostivá na výsledek. Dám vědět...

  • Gábina Houšková | 31. 1. 2007 10:07

    Pilouch: jestli jste tam nedala nějaký tuk, který špatně tuhne. Já jsem použila máslo a ztuhlo mi to v lednici dobře. Jen je fakt, že po delší době, když byl dort při pokojové teplotě, tak taky trochu povolil.

  • raw enka | 31. 1. 2007 09:13

    Odzkoušíno, moc chválím. Jen bych možná přidala mléko, celkem spíš 300 ml, je lepší, když je krému trochu víc, lépe se to promíchává a piškoty víc obalí.Tu čokoládovost je ještě možné podtrhnout polevou navrch :-)Každopádně ale doporučuji a díky za recept.

  • Pilouch | 30. 1. 2007 08:23

    Tenhle víkend jsem dělala - bohužel, nevim, kde nastala chyba, ale ať sem dělala,co sem děla, krém mi z toho nešel - byla to řidká hmota, která ani po celodenním odležení v ledničce nestuhla. Je to škoda, vypadá to opravdu moc pěkně.

  • alena strejčková | 24. 1. 2007 18:31

    Díky za nový bezvadný tip-je to vážně bomba!Přidala jsem hrst sekaných vlašských ořechu,nešetřila vaječným końakem,ztuhlý výtvor jsem silně pomazala šlehačkou,ozdobila plátky kompot. broskví - a pak už jsem se jen nechala obdivovat,jak jsem šikovná.Dávám za jedna!

  • Věra | 18. 12. 2006 11:18

    Dávám jedničku, je to moc dobrý a jednoduchá a rychlá příprava. Díky Majčo za další dobrou rychlovku.

  • Kuchařka on-line | 11. 12. 2006 09:15

    Anonyme, ve větě "Obrázkový postup k receptu najdete zde." kliknete na ZDE.

  • Anonym | 11. 12. 2006 08:45

    A kde je obrázkový postup?

  • Kuchařka on-line | 10. 12. 2006 09:03

    Obrázkový postup k receptu doplněn.

  • Blažena Halušková | 9. 12. 2006 10:29

    Musím se přiznat, že vůbec žádnou fantazii nemám a jsem otrokem receptů. Jak je napsáno, tak provádím; takže pro mě hloupější na to plesknu ušlehanou šlehačku nebo ovoce nebo obojí - nevím ..... děkuji.

  • Majča Kvetonova | 30. 11. 2006 14:06

    Já se teda nechci hádat, ale schválně jsem se šla podívat na své stránky, odkud paní redaktorka můj recept vypátrala a žádné ořechy tam uvedeny taky nejsou:-) Mám už sice sklerózu a často si nepamatuji:-)), takže jsem si nebyla jistá, leč mi to bylo divné, protože u nás opravdu toto s ořechami nikdy nebylo, takže proč bych to psala do receptu:-) Ale je to jedno, jak říkáte, hlavně,že to chutná. Hezký den! Majča

  • Katka Altmanová | 30. 11. 2006 13:33

    Recept jsem poslala tak jak jsem ho dostala.Žádné úpravy jsem nedělala. No nebudem to dramatizovat, hlavně, že se recept líbí.

  • Kuchařka on-line | 30. 11. 2006 13:20

    Recept je zde tak, jak byl v poslaném e-mailu. V ingrediencích ořechy nejsou, v postupu přípravy ano... Budou tedy z postupu přípravy odmazány.

  • Majča Kvetonova | 30. 11. 2006 12:12

    Majča to upřesní:-))) Tak trochu nechápu, proč jsou v receptu ty ořechy uvedené, protože v mém původním, který po mně p.redaktorka chtěla k odsouhlasení,aby se právě mohl zde uveřejnit, žádné ořechy NEJSOU! Proto také reaguji na některé zde přítomné v mém včerejším příspěvku s tím, že lze samozřejmě ořechy použít - proti gustu žádný dišputát,jak se říká - ale u nás se s ořechy nedělá... Proč se ořechy objevily u ingrediencí v receptu nechápu. To by nám asi měl vysvětlit někdo jiný:-)Zdravím a přeji hezký den! Majča

  • Zdena z JM | 30. 11. 2006 06:44

    Ani mně to s těmi ořechy není jasné.Kolik jich tam přijde a jestli mleté nebo nasekané.Majčo,prosím,mohla byste to upřesnit?

  • Jana Kutačová | 29. 11. 2006 19:16

    Anonyme: ani v popisu přípravy tohoto zákusku ořechy nejsou.My jsme tady jen měly komentáře,že podobně tento zákusek děláme i s mletými oříšky.Ty se přidávají do krému a ten krém se maže na piškoty.:o)

  • Anonym | 29. 11. 2006 15:11

    dobry den! jak je to tedy s temi orechy? v predpisu nejsou napsane vubec a pak v popisu pripravy se pise - pridejte orechy. predem dekuji za odpoved. milena

  • Majča Kvetonova | 29. 11. 2006 13:47

    Zdravím všechny, zvlášť Katku Altmanovou, která recept poslala Ladě Kovářové a ta mě vypátrala:-)) Jsem ráda,že se může recept šířit dál, však od toho ty všechny laskominky jsou, no ne?Stran ořechů a oříšků - samozřejmě, že lze použít s touto variantou, u nás moc ořechy "nejedou", takže proto bez. Oceňuji nápad se "salámem", to by mě nenapadlo:-))Přeji všem úspěch při pečení-nepečení, ať všem chutná a krásný nadcházející advent!!! Majča K.

  • Jana z VM | 29. 11. 2006 09:31

    Ježkovy voči, holky!! Co z těchto všech lákavých variant dříve ?? Hned bych šla tento recept vyzkoušet ! Ale počkám, až bude celé osazenstvo rodiny doma. Už se těším !!!

  • Marcela Kottová | 28. 11. 2006 19:05

    je to určitě super znám dva podobné ecepty,které se tu prolínají a oba jsou super!!!!!jeden je nepečený dort a pak je to již zminovaný sladký salám .tak dobrou chut.

  • JitkaD | 28. 11. 2006 18:33

    Taky znám, někdy rozprostřu na plech a pak krájím na kostičky. Do hmoty přidávám sekané oříšky a kouskem oříšku zdobím.

  • barča | 28. 11. 2006 17:08

    Také znám s vodou, ne s mlékem (ale také mě už napadlo, že by to s ním mohlo být smetanovější). Komu nevadí syrová vejce, tak já dávám 2 žloutky a nakonec našlehaný sníh, je to jako pařížská šlehačka. ňam

  • ANNA POLÁKOVÁ | 28. 11. 2006 14:56

    Jéžiš, to mi nedělejte, zrovna jsem začla držet dietu:-((, ale co, kašlu na dietu, jdu to zkusit, vypadá to nádherně:-)))))

  • Katka Altmanová | 28. 11. 2006 12:25

    Milá Majčo poslala jsem p.Kovářové Váš recept,s tím, že se velmi úspěšně šíří e-mailem, že je super,ale že neznám autora a ona k mému překvapení vypátrala Vás. Takže mohu poděkovat autorce, hlavně za ty krásné obrázky, recept dělalo spoustu mých přátel a všichni si ho pochvalují. Hned všechny odkážu sem -stále jsme řešily kde a od koho se recept vzal. A jen pro zajímavost, kamarádka recept zná a dělají ho jako salám-velikost vysočiny.A 1je samozřejmostí.Díky

  • Jana Kutačová | 28. 11. 2006 10:22

    Dělám podobný zákusek,jen to kakao dávám do vody ne do mléka a do krému přidávám hrst namletých vlašských oříšků.Je to opravdu méně sladké a nazdobené šlehačkou to vypadá dost luxusně.Já bych ještě doporučila použít opravdu máslo,ty ostatní tuky mají mírnou pachuť a tento zákusek je opravdu krémový,takže šetřit tady není na místě.:o)

  • Kuchařka on-line | 28. 11. 2006 09:19

    Obrázkový postup k receptu bude doplněn později.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Vaření Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Meruňkový perník

Meruňkový perník

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
32
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

Poctivá Halle Berryová (58): Kvůli zákazu nahoty mění šatník!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Čokoládová bábovka z máčených perníků
Čokoládová bábovka z máčených perníků
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Čokoládová báseň za všechny prachy
Čokoládová báseň za všechny prachy
Čokoládová buchta s řepou
Čokoládová buchta s řepou
Čokoládová buchta z cukety
Čokoládová buchta z cukety
Čokoládová buchta z remosky
Čokoládová buchta z remosky
  • Recepty.cz
  • Čokoládová bomba bez pečení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact