ml
káva
Silnější rozpustná nebo na jakou jste zvyklí
Postup přípravy receptu
1
V nádobě, která se nepřipaluje, rozpustíme čokoládu v polovině dávky mléka. Smícháme s kakaem, rozmíchaným ve zbylém mléce, a ohříváme, až se vytvoří kompaktní čokoládový nápoj. Pak vlijeme do hrnečku, kde jsme zalili rozpustnou kávu horkou vodou, a promícháme. Někdo si možná osladí.
2
Je to dost syté, ale moc dobré a na mrazivé dny, jako jsou ty nynější, jako dělané.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana
|5. 9. 2014 20:41
https://www.caro.cz
ema kessnerová
|13. 1. 2009 15:55
nic moc, nebyla to ani káva, ani čokoláda, raději každé zvlášť.
Kuchařka on-line
|11. 1. 2009 21:26
Doplněno.
Di -
|11. 1. 2009 19:19
Prosím o doplnění mého jména jako přidavatele receptu. Omlouvám se, ale nevšimla jsem si, že nejsem přihlášená. Stejně tak u Houbáků, Šunky paní nadlesní a Tvarohového nákypu. Děkuji.