výborné, výborné, výborné... nechávám si ji od autorky receptu posílat přes půl republiky :)
Pro " já já " -vůbec to není strašné jídlo, dávno a mnohokrát vyzkoušeno. Tento recept je popsán v knize " Kde je zakopán pes " od Pavla Kohouta.Čočka se bez namáčení uvaří ( ne zcela do měkka jako na čočkovou kaši ), na talíř dáme díl čočky a díl uvařené rýže a vše se hustě posype osmaženou cibulkou. V tomto receptu je kečup navíc, ale proč ne.Velmi chutné.
spravila som s ryžou natural, cibule som dala 2 veľké a spolu s cibuľou popražila aj zeleninovú papriku pokrájanú na kúsky a bola to výborná večera, nielen chutná, ale aj plná bielkovín a vitamínu B..... skvelé
Podobný recepr jsem nedávno slyšela v televizi,ale nestihla jsem si hoi celý napsat.Takže vyzkouším.Prý se to dá jíst teplé i studené.
To je dost strašné , alespoň z mého pohledu, ale proti chuti ....