• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Čočka po orientálsku
Napište svůj komentář k receptu

Čočka po orientálsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čočka po orientálsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g čočka
    • 30
      g máslo
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička kari
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Přebranou a opláchnutou čočku namočíme na několik hodin do studené vody. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmažíme s kari kořením na rozehřátém oleji a másle. Přidáme čočku i s vodou, ve které byla namočená, rajčatový protlak, cukr a dusíme doměkka. Podléváme jen malým množstvým vody, aby při dušení byla téměř odpařená. Hotovou čočku osolíme, opepříme a mírně okyselíme. Podáváme se sázenými vejci, uzeným masem nebo uzeninou. Výborně také chutná se sterilovaným paprikovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená červená čočka s kuřecím masem a mozzarellouu

Zapečená červená čočka s kuřecím…

Španělská čočka

Španělská čočka

Červená čočka v kokosovém mléce

Červená čočka v kokosovém mléce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vera | 15. 2. 2015 18:48

    vynikající, přidala sem jalapenos a graham masalu

  • Katka | 17. 1. 2015 12:10

    Dekuji za vyborny recept,pridala jsem jeste rajce a chilli papricku. ;-)

  • SOUSAN | 3. 3. 2014 18:23

    Moc dobre, kari se k cocce skvele hodi. Davam za 1 :]

  • Tyjo z Hrachovca
    Tyjo z Hrachovca | 23. 8. 2013 13:02

    Hodně dobré jen tak s chlebem :) Jen místo česneku jsem dal čerstvou jalapeno papričku, množství surovin jsem tam házel odhadem a nedusil jsem, uvařenou čočku jsem hodil za cibulí na pánev :)

  • jardakon | 25. 5. 2013 10:09

    Vyborná

  • Renata | 21. 4. 2013 19:16

    Jsme zvyklí na jinou, já jí snědla, ale manžel se synem se jí pomalu ani nedotkli :-! . Vařit jí už nebudu, ale proti gustu, o tom žádná.

  • Svetla | 10. 2. 2013 14:31

    Perfektna urcite doporucujem vyskusat , budem varit casto :-P

  • Paja | 20. 11. 2012 08:31

    Opravdu výborná, jinou už nedělám ;-)

  • Petra | 30. 10. 2012 13:58

    čočku jsem normálně nejedla, a když už jsem se rozhodla ji uvařit, chtěla jsem to udělat jinak než "počesku" a nedělám už žádnou jinou než tuto!! výborná

  • Jarmila Vávrová | 20. 8. 2012 17:38

    Mě moc tato varianta čočky neseděla, vadilo mi kari a protlak a vlastní celková chuť nebyla kdovíjaká.

  • kloba | 5. 8. 2012 08:55

    skvělá variace čočky

  • Pollo | 28. 3. 2012 14:01

    Čočku jsem nejdřív tak dvacet minut povařila, takže mi odpadla starost s tím, jestli se čočka vydusí či nevydusí. Přidala jsem citrónovou šťávu, oregano a majoránku a výborné pochutnáníčko!

  • pippiva | 19. 7. 2011 13:34

    priste se podivejte na obal cocky, urcite tam je uvedeno, jak dlouho varit ;-)

  • mysalin | 12. 7. 2011 11:56

    Pochutnala jsem si, ale malý problém. Nevěděla jsem jak dlouho se má ta čočka vařit.Jestli to má být na zkus nebo úplně měkké. Byla to premiéra. Tak příště se to snad povede.

  • girlska
    girlska | 1. 1. 2011 17:17

    Super, nemám moc ráda čočku, ale když je toho 1.ledna, tak jsem si vybrala tento recept. Místo másla jsem do hotové čočky přidala jíšku a je to naprosto skvělé. Překvapivě výborné! Dávám jedničku...

  • Ňulinka
    Ňulinka | 31. 12. 2010 08:44

    Vynikající,rodina už jinou čočku nechce. :-D

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 9. 11. 2010 11:19

    Výborný recept, přidávám pouze pár stroužků česneku ke kari, recept byl napsán na obalu čočky a od té doby jinak nevařím za 1

  • Petr Soukup | 16. 5. 2010 21:43

    Taky jsem zkusil a fakt je to překvapivě dobrý. Haré Krišna. :)

  • Di - | 1. 3. 2010 06:58

    Já mám kuchařku Oldřicha Dufka taky. Dříve jsem podle ní dost vařila. Recepty na frankfurtskou polévku, moskevský boršč nebo grilované kuře určitě nejsou jeho autorskými majstrštyky. To snad ale po autorech kuchařek nikdo nechce, pokud své dílo nenazvou třeba Originální kuchařky XY. Ostatně nikoho by nenapadlo obviňovat Němcovou, Erbena nebo bratry Grimmy, že jsou plagiátoři, protože sebrali a zapsali spoustu pohádek! S recepty je to pak už dost směšné. Jen hezky opisujte a šiřte recepty, ať máme dobrou inspiraci! A prosím Vás, hlavně nezáviďte někomu, když má jeho recept úspěch!

  • Zora Manasová | 28. 2. 2010 19:52

    Amy, pán Dufek má výborné kuchárky, tiež mám niektoré, ale to neznamená, že všetky recepty sú jeho vlastné. Niektoré recepty sa permanentne opakujú v kuchárskych knihách, a nikto autorov neobviňuje autorov, že sú plagiátormi. A neurobila to ani Di. Ak sa niekto učí variť doma, zisťuje odkiaľ majú jeho rodičia, či starí rodičia tie recepty? Pochybujem. A ak tu niekto pľuje jedovaté sliny, tak to určite nie je Di. Tiež mám podobný recept, a nie je od p. Dufeka.

  • Di - | 28. 2. 2010 10:59

    Nemyslím si, že by recepty na pokrmy měly charakter vědeckého nebo uměleckého díla, abychom mohli mluvit o plagiátech. Buďme rádi, že nemají, alespoň si je můžeme libovolně předávat, například i tady na internetu. V opačném případě bychom se totiž dostaly do konfliktu s autorskými právy. Tohle je opravdu dost starý recept a není nutné zkoumat, zda bylo dříve vejce nebo slepice. Z poznámky pana Kákoze se o tomhle dobrém jídle nedozvíme nic. Je to opět stejný problém, že Amy, chuť někoho ostouzet. Nevím, proč nebyla hned smazaná.

  • Amy - | 28. 2. 2010 09:38

    Ing. Dufek vydává knihy o vaření již mnoho let pokud vím bez jediného sporného ohlasu. Di, jestli víte něco o tom, že je to plagiátor, tedy na to upozorněte jeho nakladatele, jestli nevíte, tedy neplivejte jedovaté sliny. Je smutné, když břehy rozumu omývá moře zloby.

  • Amy - | 28. 2. 2010 09:38

    Ing. Dufek vydává knihy o vaření již mnoho let pokud vím bez jediného sporného ohlasu. Di, jestli víte něco o tom, že je to plagiátor, tedy na to upozorněte jeho nakladatele, jestli nevíte, tedy neplivejte jedovaté sliny. Je smutné, když břehy rozumu omývá moře zloby.

  • Di - | 27. 2. 2010 13:09

    No a co, Luboši Kákozo? Vždyť také nikdo netvrdí, že je autorem, dokonce se ten, kdo jej sem vložil, ani "nepodepsal", aby si ty ovace mohl užít. Já jsem tenhle recept četla už mnohokrát v řadě kuchařek, takže je spíše otázkou, odkud ho opsal pan Dufek. Mimochodem ta čočka je opravdu tak dobrá, že by bylo škoda tady ten recept nemít.

  • Luboš Kákoz | 27. 2. 2010 12:18

    Pokrmy všední i sváteční, Oldřich Dufek,že bych sem také doslova opisoval kuchařské knihy a pak sklízel ovace jaký jsem šikovný a skvělý kuchař?

  • Pája S | 16. 1. 2010 16:38

    Vyzkoušela jsem tuto úpravu čočky a je opravdu výtečná.Na okyselení jsem místo octa použila plnotuč.hořčici.Dávám 1.:-)

  • Eva Lorencová | 13. 1. 2010 12:19

    Opravdu dobrý recept . Manžel říkal že mu chutná víc než klasická čočka.

  • Kateřina Skřivanová | 13. 1. 2010 12:04

    Zrovna jsme dojedli a opravdu vynikající úprava čočky. Místo hnědé čočky jsem použila čočku červenou loupanou, ta tolik nenadýmá, nemusí se předem namáčet a uvařená je během 10 minut. A místo protlaku jsem dala trochu kečupu. Zkusila jsem i mrkev podle jednoho z komentářů. Opravdu velmi chutné!!

  • Lucie F. | 4. 8. 2008 19:06

    Velmi dobra cocka. Vylepsila jsem si to dle predeslych komentaru korenovou zeleninou, paprikou a rajcetem a misto protlaku jsem take pouzila kecup.

  • Olga Marková | 12. 7. 2008 05:43

    Já osobně mám takhle připravenou čočku moc ráda.Je to u nás už zaběhnutý recept.Jen teď jsem o něj ošizená,protože kojím.:-)))

  • Radka Křížová | 14. 6. 2008 17:07

    dneska jsem ji dělala,nebyla špatná,ale asi se vrátím ke klasické čočce na kyselo,kari obecně moc nemusím,ale chtěla jsem to zkusit..

  • Olga Dmejchalová | 22. 4. 2008 11:04

    Výborný recept, moc nám chutnalo. Přidala jsem trochu sojové omáčky a bylo to super. Dávám za 1!

  • zdenka paučová | 18. 4. 2008 12:12

    Dneska jsem ji uvařila a je moc dobrá.Mím dětem také moc chutnala,měli boule až za ušima,je to co říct protože mají velmi mlsné jazíčky.

  • gaba hajkova | 11. 4. 2008 12:12

    Dělala jsem včera, chutnalo nám všem, jen se po ní zaprášilo :-)

  • Erika Williams | 7. 1. 2008 12:53

    Podle tohoto receptu delam cocku uz strasne dlouho a je to absolutni delikatesa!

  • Marie Svobodová | 31. 10. 2007 13:51

    Čočka nám moc chutná a jinou už ani nedělám.

  • Vlaďka | 19. 10. 2007 12:18

    Nejlepší je bez vajíčka a bez té klobásy. Pro ochucení používám osmaženou (téměř na suché teflonce) nahrubo nastrouhanou mrkem, petržel a celer.

  • Můrinka | 19. 10. 2007 11:14

    Tak to jdu zkusit. Jen bych tedy předem doporučovala vodu z čočky slít a nedávat ji do toho jídla, neboť v té vodě jsou ty látky, které podporují plynatost ;-)

  • Radka Kmentová | 16. 10. 2007 12:12

    Vcera jsem taky zkousela a docela me tohle jidlo prekvapilo :)

  • Kaca | 15. 10. 2007 09:59

    vyborne jidlo ja ho varim i pro 9mesicu starého prcka kteremu jen vynechavam tu sul a misto ni pridavám ryži ma to moc rad :-)

  • Renata | 13. 6. 2007 13:56

    Výborné, vhodné i pro redukční dietu, je bez zásmažky a přesto hustá.

  • Katka Fulínová | 25. 4. 2007 12:11

    Před půl rokem jsem vyzkoušela a od té doby už ani jinou nedělám. Je to oblíbená mňamina

  • Jana Kutačová | 19. 4. 2007 09:46

    Včera večer jsem čočku uvařila,trochu zahustila vodou se lžičkou solamylu a přidala lžíci sójové omáčky.Celkem nám to chutnalo,jen mi bylo řečeno,že si manžel více pochutná na klasické čočce nakyselo.:o)

  • Bohunka | 13. 4. 2007 20:19

    Můj přítel moc nevaří, ale když mi udělal tuhle dobrotu, olizovala jsem se až za ušima. Díky Kubi :-)

  • zita matejkova | 9. 4. 2007 18:37

    Ještě lepší když přidáte 10 kuliček nového koření a 5 bobkových listů,nakonec vaření je samozřejmě vyndáte.

  • David | 8. 4. 2007 19:31

    Zdravím a děkuji za recept, je to bomba, kari jsem dal docela dost a místo cukru med.

  • Renča Pop | 13. 2. 2007 22:02

    Vynikající!!!! Jinou čočku už ani nedělám. Chutná celé rodině. Dávám za 1.

  • Macinka | 5. 2. 2007 15:01

    Taky musím uznat, že to bylo fakt dobré kari tomu dává úplně jinou chuť než je klasická čočka. Moc chválím

  • Jana Losová | 27. 1. 2007 14:03

    Dnes jsem zkoušela uvařit.Chválí celá rodina,dávám za 1,přidávám k oblíbeným!!!!!

  • Ňulinka Ňulinka | 27. 1. 2007 13:33

    No tak to je uplně COOL recept celá moje Rodina si pochutnala a ještě chtěla přidat. :-D

  • Zuzana K. | 17. 1. 2007 18:28

    výborná!!!

  • Eva P. | 7. 1. 2007 22:19

    Bylo to dobré, priste udelam cocku zase takhle.

  • Kateřina Lašáková | 9. 12. 2006 19:26

    Bylo to výborné. Lepší než klasika-čočka s cibulkou. Dala jsem k tomu volské oko. I manžel si pochutnal.

  • ALENA H. | 16. 11. 2006 19:43

    výborné, jenom to ke konci zahustím hladkou moukou, aby nebyla tak řídká

  • Katka Fenclová | 3. 11. 2006 16:31

    Vaříme doma "rychlejší" verzi - z předvařené čočky a nedáváme kari. Je to fakt chuťovka, doporučuji.

  • Gábina | 30. 10. 2006 13:27

    byla moc dobrá, přidala jsem ještě mletý kmín,trochu chilli omáčky a na ciibuli jsem opekla uzeninu, kterou jsem vařila společně s čočkou.

  • Petra Brethová | 20. 10. 2006 14:37

    Bylo to dobré!Já čočku nemám ráda a tak jsem to jen zkusila a fakt dobrá!

  • Kristyna Pavlovska | 19. 10. 2006 16:47

    Ja take varim cocku timto zpusobem, ale pridavam tam jeste tak 3 nakrajene brambory a je to opravdu dobre.

  • asif sona | 4. 10. 2006 22:31

    vyborne, ja i manzel jsme si neuveritelne smlsly.dekuji za recept

  • Alena Slámová | 20. 9. 2006 13:54

    Také já dávám přednost tomuto receptu před klasikou. Já dávám do zpěněné cibulky na oleji ještě 2 rajčata a 2 zelené papriky. Ostatní ingregience jsou stejné a nakonec přisypu zvlášť uvařenou čočku.Přílohy ani nemusí být. Kdo chce přidá si sázené vejce a uzeninu.

  • Jana Tomčíková | 4. 9. 2006 17:22

    Stejně jako Di dávám přednost této čočce,jenom naopak ochucuji již uvařenou čočku.Kari koření se nesmí dát moc, dávám tak 1/2 lžičky.Octa a česneku dávám o dost více, taky dávám bobkový list,lžičku cukru a používám kečup, ne protlak.Je výborná!

  • Di | 4. 9. 2006 13:56

    Tak to já dávám přednost tomuto receptu před klasikou. S tím rozdílem, že do směsi protlaku, koření, cibule a česneku vsypu již uvařenou čočku.

  • Hana Lorencová | 4. 9. 2006 12:21

    Dnes jsem ji uvařila, ale jsem zklamaná, připadá mi naplácané všechno dohromady, nejvíce mi tam nesedlo kari, ke konci vaření jsem zkusila přidat jíšku, aby ji trošku zjemnila, ale je to bezvýsledné, zůstávám u klasiky.

  • renča pavelova | 4. 9. 2006 12:17

    výborne diky ze tato stránka existuje.aspon se naucim neco noveho.

  • Eva | 4. 9. 2006 03:06

    Už sa mií zbiehajú slinky, až ju budem variť, vďaka

  • Erika Williams | 1. 9. 2006 10:07

    Vařila jsem tuto čočku už mnohokrát, pokaždé nechám stejný základ - pouze dávám mnohem víc cibule a česneku, ale různě ji přichucuji - třeba na okyselení používám různé směsi v kyselém nálevu - okurky, zelí jak bílé tak červené (to je naprostá delikatesa!), červenou papriku, cibulky... A spolu s rajčatovým protlakem přidávám i sladkou sójovou omáčku, to také zkuste, vřele doporučuji... :-)

  • Věra | 24. 8. 2006 09:54

    Po přečtení receptu a komentářů musím zkusit.

  • Martina Baldrmanová | 21. 8. 2006 12:31

    Moc dobrá!!! 1!

  • Ivana Křížanová | 18. 8. 2006 08:58

    Výborné, vřele doporučuji :))

  • martina malovikovam | 4. 3. 2006 11:00

    naozaj vydareny recept, ja pridavam este sampiony, davam 1

  • Tereza | 4. 2. 2006 12:40

    Je to výborné...všem nám moc chutnalo.

  • Erika Williams | 13. 1. 2006 17:08

    Právě jsem ji dovařila a je skvělá! Díky! :-)

  • Marie Svobodová | 3. 1. 2006 14:37

    Také nám velmi chutnala, vítana změna oproti klasice, zařazuji do oblíbených. Jen jsem také už ze zvyku přidala cibulovou jíšku.

  • Ivana Samcová | 31. 12. 2005 08:29

    Zkoušela jsem o vánocích nové recepty. Je opravdu moc dobrá, určitě zopakuji.Ke konci vaření jsem navíc přidala trochu jíšky.

  • Burgertová | 13. 1. 2005 21:01

    Vařím čočku na tento způsob často a ráda.Všem nám chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Čočka
Pokrmy Z luštěnin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Čočka Cukr Kari Máslo Ocet Pepř mletý Rajský protlak Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Arabské kuře

Arabské kuře

Kaldoun

Kaldoun

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Narozeninový sváteční dort

Narozeninový sváteční dort

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Karamelový krém

Karamelový krém

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

82
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
79
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
78
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
67
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
65
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Čočka na kyselo s vejcem
Čočka na kyselo s vejcem
Čočka na slanině
Čočka na slanině
Čočka netradičně
Čočka netradičně
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka s hruškami a uzeným
Čočka s hruškami a uzeným
  • Recepty.cz
  • Čočka po orientálsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact