Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka na kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Linecké těsto pro začátečníky
Švestkové buchty
Hummus II.
Cizrna na italský způsob III.
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Vepřový jazyk na divoko
Francouzské brambory - bez vaření
Melounový nanuk
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…