Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka na kyselo
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Palačinkový dort
Rebarborový džem s ananasem
Košíčky i pro začátečníky
Plněné pudinkové řezy
Malakov dort - starý recept po…
Rychlá broskvová buchta
Zapékaná zelenina se sýrem
Svatomartinská husa
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…