Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka na kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Zeleninový salát s francouzskou…
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Smažený vepřový řízek se sýrem
Hraběnčin rebarborový koláč
Játrové knedlíčky
Pravé italské tiramisu II.
Těstovinový salát s nakládanou…
Míchaná bezinková limonáda
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Okurky ve vinném octě
Klasický burger