Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka na kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Delikatesní salát
Jáhlová polévka s houbami
Pikantní fazole
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Šumajstr
Jemná pórková pomazánka
Kořeněné špízy s pórkem
Rychlé povidlové řezy
Salát (nejen) z černé čočky
Cuketové bramboráky
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou