Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka na kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Salát z červené řepy s fazolemi
Kuřecí plátky v alobalu
Myslivecké knoflíky
Patizony zapečené s hermelínem
Jednoduchá rajská polévka
Americký hamburger z vyzrálého…
Fantastické sušenky KOKA
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Krkovička po cigánsku
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink