Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka na kyselo
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Pikantní pečené kuře
Pikantní okurkový salát
Marokánky IV.
Cuketová omeleta
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Bezinkový džem (rosol) - květový
Borůvkový dort
Zapečené lilky
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Klasický burger
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou