Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka na kyselo
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Posvícenské koláče z r. 1900
Kastrůlkové ražniči
Zapečené filé
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Slané cukroví
Zelný salát z kysaného zelí
Bramborovo-fazolový salát
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení