Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka na kyselo
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Řecký salát a la ENKI
Norský dresing na zeleninové saláty
Zapečená (nejen) krůtí játra
Plněná sekaná z bůčku
Rozpékané bylinkové brambory
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Slané lívance
Bramboračka s bylinkovými noky
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka