Cizrnu namočíme den předem a necháme změknout. Scezenou cizrnu dáme spolu s masem, klobásami, očištěnou zeleninou a oškrábanými bramborami (vše vcelku) do tlakového hrnce, zalijeme dvěma litry vody, osolíme a necháme asi hodinu vařit.
2
Poté slijeme vývar do jiného hrnce a zavaříme do něj nudle. Tuto polévku servírujeme jako první chod. Když slijeme vývar, oddělíme maso a zeleninu od cizrny, kterou podáváme jako přílohu, a naporcujeme. Rozdělíme na talíře a můžeme podávat. Kombinace zeleniny, masa a cizrny vypadá a chutná báječně.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jozef T.
|25. 11. 2007 20:48
Potom to bude Cocido Kazik...
Petr Kazik
|23. 11. 2007 17:35
pridal bych trosku cesneku, aspon strouzek dvakdyz nejsou fazolky, je to dobre i s cockou.cizrna (chickpeas) je dobra s cibulkou a cockou nebo fazolkama dobra i na kselo jako salat