• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
Napište svůj komentář k receptu

Co se starým mazancem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Co se starým mazancem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mazanec
    • marmeláda
    • vejce
    • mléko
    • strouhanka
    • cukr
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Mazanec nakrájíme na tenké plátky, plátky rozpůlíme, namažeme marmeládou a slepíme.
2
Slepené půlky plátků máčíme ve vejcích rozmíchaných s mlékem a obalujeme ve strouhance. Smažíme.
3
Pocukrujeme!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alina | 12. 4. 2007 16:41

    Ze starého mazance dělám žemlovku s ovocem

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2007 14:03

    Nám to nechutnalo...Smažila jsem včera holkám po příchodu ze školy a nijak nás tento recept nenadchl. Možná podle Světlany jako buchtičky s krémem, ale takhle nic moc.

  • Světlana Čelechovská | 12. 4. 2007 10:13

    ...asi je to fajn, vyzkouším...já doteď ze zbytků mazance či vánočky dělala dukátové buchtičky...nakrájím na kostičky, zaleju krémem a - chutná to...

  • Šárka | 11. 4. 2007 08:20

    Také jsem viděla tento recept v pořadu Kluci v akci,je to velmi dobrá inspirace a chutný výsledek, pokud zbyde mazanec.Vyzkoušela jsem to i z velikonočního beránka-šlehačkové těsto-výsledek byl dle chuti rodiny kladný.

  • Anonym | 10. 4. 2007 18:05

    S tvarohem "mezi" a navrch cukrované cukrem, který jsme předem smíchali s vanilkovým cukrem v poměru 1 : 1 - to je moje vzpomínka na dětství... Mňáááám!!!!

  • Anonym | 10. 4. 2007 16:57

    To je dobré, jinak ze zbylého mazance dělám žemlovku s tvarohem a jablky také je to dobré

  • Irena Klasová | 10. 4. 2007 15:25

    Taky jsem to viděla v pořadu KLUCI V AKCI a vypadalo to pěkně. Většinou z mazance nic nezbyde. Budu muset nějaký ten kousek schovat a vyzkoušet.

  • Iva Šubrtová | 10. 4. 2007 11:56

    Já místo mazance použivám veku a mezi dávám sladký tvaroh. Teplé je to výborné.

  • helenus | 10. 4. 2007 11:39

    u nás sa zo sladkého pečiva robia sladké toasty -plnka podľa chuti a toho, čo doma je. najradšej mám strúhané jablká s orechami alebo mleté orechy zmiešané s čokoládou :-)

  • Monika V. | 10. 4. 2007 10:57

    Já z mazance, nebo vánočky dělám žemlovku.

  • Renata Kolářová | 10. 4. 2007 10:25

    U nás když zbyde mazanec nebo vánočka, tak ji osmažím na másle a pocukruju moučkovým cukrem, je lepší než čerstvá

  • Hana Rožníčková | 10. 4. 2007 09:58

    Tak tohle neznám, u nás totiž nikdy nezbyde.

  • ice | 10. 4. 2007 09:52

    ..tento recept včera vařili KLUCI V AKCI..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Svačina Večeře Smažení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Marmeláda Mazanec Mléko Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květáková polévka s krupicí a vejci

Květáková polévka s krupicí a vejci

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

244
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
61
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
57
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
54
Klasické lečo
Klasické lečo
47
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Co se starým mazancem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact