super:) pridala jsem mrazene houby a uzasne!
Výborné. Už to jdu vařit podruhé .I manžel byl nadšený.
Nejlepší je cizrna Bonduelle v plechovce. Nemusí se vařit, je to hned hotové. Už jsme tento recept dělali doma několikrát a vždy jsme si pochutnali. <3
Dnes jsem zkusila tento recept a cizrnu jím poprvé, moc mě to nenadchlo anebo jsem to málo dochutila. :-\
Recept jsem dnes vyzkoušela...je vinikající...jen bych tam přidala trochu víc masa. V receptu chybí, že se cizrna musí předem namočit...a doba vaření cizrny trvá asi 1 hod.
Adžika je kořenící směs, obsahuje: česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku, a další. Používám ji hlavně na houby a zeleninu.
Prosim, co je to ta "adzika"?
Cizrnu s kuřecím dělám podobně, ale místo česneku, adžiky a protlaku nejdříve s masem opeču na proužky nakrájené barevné papriky, přidám koření pěti vůní, pak smíchám s cizrnou a podlité trochou vody pár minut dusím pod pokličkou. Udělá se chutná šťáva.
Velmi dobré, přítel jedl cizrnu poprvé a byl nadšený.
Velmi chutné. Aby to nebylo s protlakem takové "agresivní" dávám i trošku kečupu. Dávám jedničku