• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna s kuřecím masem

autor: janamikus
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 31
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna s kuřecím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí maso steaky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • olej
    • sůl
    • koření - adžika
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      hrnek cizrna

Postup přípravy receptu

1
Cibulku orestujeme na trošce oleje do zlatova, přidáme maso na kousky smíchané s kořením. Osmahneme, osolíme, vmícháme protlak a dusíme do měkka. Minutku před dokončením přidáme česnek na plátky. Cizrnu vaříme doměkka. Vše smícháme, ozdobíme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lu | 27. 5. 2015 20:22

    super:) pridala jsem mrazene houby a uzasne!

  • dana | 9. 5. 2014 12:50

    Výborné. Už to jdu vařit podruhé .I manžel byl nadšený.

  • Marithesim | 9. 12. 2012 14:22

    Nejlepší je cizrna Bonduelle v plechovce. Nemusí se vařit, je to hned hotové. Už jsme tento recept dělali doma několikrát a vždy jsme si pochutnali. <3

  • Lucie | 30. 8. 2012 14:50

    Dnes jsem zkusila tento recept a cizrnu jím poprvé, moc mě to nenadchlo anebo jsem to málo dochutila. :-\

  • lumu | 18. 7. 2012 13:33

    výborné :) nikdy bych nevěřila že cizrna může být tak skvělá

  • evissska | 23. 5. 2012 14:39

    výborné a rychlé

  • DrozdovaM | 29. 4. 2012 12:58

    Recept jsem dnes vyzkoušela...je vinikající...jen bych tam přidala trochu víc masa. V receptu chybí, že se cizrna musí předem namočit...a doba vaření cizrny trvá asi 1 hod.

  • Marie L. | 20. 7. 2010 14:35

    Adžika je kořenící směs, obsahuje: česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku, a další. Používám ji hlavně na houby a zeleninu.

  • zuzana mayerova | 14. 7. 2010 18:35

    Prosim, co je to ta "adzika"?

  • Martina Uhlichová | 4. 6. 2010 17:52

    Cizrnu s kuřecím dělám podobně, ale místo česneku, adžiky a protlaku nejdříve s masem opeču na proužky nakrájené barevné papriky, přidám koření pěti vůní, pak smíchám s cizrnou a podlité trochou vody pár minut dusím pod pokličkou. Udělá se chutná šťáva.

  • Jana Sochová | 1. 3. 2010 10:28

    Velmi dobré, přítel jedl cizrnu poprvé a byl nadšený.

  • Janka Filipkova | 10. 7. 2009 11:48

    Velmi chutné. Aby to nebylo s protlakem takové "agresivní" dávám i trošku kečupu. Dávám jedničku

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Koření - Adžika Kuřecí maso Olej Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Salát Caesar

Salát Caesar

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
32
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
21
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…
19
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Cizrna po boloňsku
Cizrna po boloňsku
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna se slaninou a vejci
Cizrna se slaninou a vejci
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact