• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po španělsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po španělsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cizrna
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g hovězí maso
    • 100
      g slanina
    • masox
    • sůl
    • jelito
    • klobása 2 malé nebo jedna velká nožka klobásy typu čabajka

Postup přípravy receptu

1
Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4 díly. Jakmile je cizrna dostatečně měkká, jídlo je hotové. Nezahušťuje se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tarari . | 27. 2. 2008 16:25

    Viděla jsem cizrnu, koupila ji a pak nevěděla co s ní.... Tenhle recept je skvělý a mým chlapům (masožroutům) moc chutnal. Proto dávám jedničku.

  • Marie | 25. 8. 2007 21:31

    Jelito se nedela z masa, ale Krve, krup, cibule a koreni...a ano ve Spanelsku jej maji taky, jen misto krup se pouziva ryze,

  • Jana Malá | 19. 6. 2007 21:46

    V Anglii se jelito jmenuje černý puding.

  • Máří | 19. 6. 2007 13:48

    To by mě taky zajímalo, jestli někde v zahraničí mají obdobu českého jelita? Jelito se dělá z méně kvalitního vařeného vepřového masa, škvarků nebo slaniny, vepřové krve, smažené cibule, vařených krup nebo osmažené housky a směsi koření (pepř, nové koření, muškát, tymián, majoránka,...) - každý řezník má svůj recept a krajové rozdíly jsou velké. Myslím, že jelito ovlivní konzistenci, barvu i chuť - ale masox ho spolehlivě nahradí;-)

  • klara pavlova | 19. 6. 2007 13:07

    Chorizo sezenu, ale co by se podobalo jelitu? Bydlim v AUS a nenapada me, kde to koupit. Jelito je takovy mekky(trochu patlavy), ze?Je to tam potreba kvuli te konzistenci?

  • Gabriela B | 27. 6. 2006 20:13

    Mňam. Podobný recept dělávala moje spolubydlící ze Španělska. Jako klobásu používala chorizo, ale to se asi v Čechách hůře (a nebo za rozumnou cenu) sežene. Hned zařazuji do oblíbených. Je to vynikající.

  • Tereza Jarčušková | 26. 6. 2006 12:51

    Krááááásny recept. Mrkvu vynechám, prípadne nahradím niečím iným, ale je to jednoduché a krásne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Hovězí Z luštěnin Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cizrna Hovězí maso Jelito Klobása Masox Mrkev Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Bramboráčky se zelím a slaninou

Bramboráčky se zelím a slaninou

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Čínská dýně

Čínská dýně

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

123
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
84
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
58
Studená polévka z jablek
Studená polévka z jablek
53
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
51
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Hynek Čermák (52) po rozchodu s manželkou (31): První slova o přítelkyni (26)!

Hynek Čermák (52) po rozchodu s manželkou (31): První slova o přítelkyni (26)!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact